LøpingProduktinnholdUtstyr

Spennende nyhet på skofronten –Fantasiske sko!

De siste årene har det nærmest vært en revolusjon i markedet for løpesko. Nike var først ute og fikk et stort forsprang på alle andre da karbonskoene Vaporfly og Alphafly ble lansert, men etter hvert har de fleste andre skomerker kommet etter. Et merke som til nå har vært helt ukjent i Norge, men som er store i Asia, er kinesiske Xtep. Denne uken er dette skomerket å finne i hyllene i spesialbutikken Drevelin Aktiv, som den første butikken i Norge.

Xtep er for lengst etablert i Kina og Asia, med rundt 6000 butikker. Xtep tilbyr også treningstøy og andre skotyper, men selskapet har en egen, stor forskningsavdeling som utvikler skoene etter omfattende testing. Xtep ble brukt av alle de kinesiske maratonløperne under sommerens OL i Tokyo, og 3 av 6 medaljer i årets kinesiske maratonmesterskap ble tatt av løpere med de to toppmodellene til Xtep.

Modellene i Race Family er nå å finne i butikkhyllene til Drevelin Aktiv i Bergen.

Drevelin tester alltid nye sko og modeller før de tar de inn i sortimentet. Og både Drevelins butikksjef Kirsten Marathon Melkevik og «ultrakongen» Bjørn Tore Kronen Taranger vet hva de snakker om når det gjelder løpesko. De to beskriver skoene som «fantastisk gode» og «knallgode» og trekker særlig frem den særdeles gode løpsfølelsen. Se mer i pressemeldingen nedenfor.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Drevelin Aktiv er en spesialbutikk for løping i Bergen. Butikksjef Kirsten Marathon Melkevik og Bjørn Tore Kronen Taranger vet ber enn de fleste hva som kreves av en god løpesko og gleder seg til å kunne tilby kundene sine sko fra Xtep i sortimentet.
Foto: Frode Monsen

–Svært god respons

En annen av de få som til nå har fått kjøpt og prøvd skoene til Xtep, er Sebastian Conrad Håkansson. Den tidligere vinneren av Oslotrippelen og Ultrabirken skryter også av skoene:

Jeg har prøvd skoene på en del intervaller og synes skoen skåner beina godt, samtidig med at den gir en svært god respons, forteller han.

Vi har selv også testet skoene nøye i et par måneder og er veldig begeistret.

Skoene er meget slitesterke, også ved bruk på grus, og sålen har et godt grep også på vått og småglatt underlag. Etter snart 300 km og mye på grus med 160X 2.0 er det fortsatt knapt noen synlig slitasje hverken på sålen under eller på overdelen av skoen.

Vi gjør oppmerksom på at Sportsmandens redaktør er deleier i selskapet SportDesign, som har eneretten til å importere skoene til det norske og nordiske markedet.

Xtep er altså allerede å få kjøpt hos Drevelin i Bergen, men vil etter hvert komme i flere butikker og nettbutikker i Norge.

Se ytterligere info i pressemeldingen lenger nede i artikkelen.

Sebastian Conrad Håkansson skryter av Xtep.
Foto: Frode Monsen

Modeller:


– – –

Se pressemelding fra SportDesign under annonsen:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -


Norgeslansering – topp løpesko fra Xtep – nå i butikk!

Drevelin Aktiv første butikk i Norge som tilbyr karbonsko fra Xtep!
Xtep har produsert sko til løping og andre idretter i en årrekke allerede. Merket er godt kjent i Asia med flere tusen butikker. Nå kan du få kjøpe Xtep sin «Race Family» i Norge. Som første butikk i Norge vil Drevelin Aktiv i Bergen denne uken lansere Xtep sine beste løpesko!
– Jeg ble utrolig overrasket, sier butikksjef Kirsten Marathon Melkevik etter å ha testet skoene. Hun trekker særlig frem den gode løpsfølelsen.

– De er veldig gode og gøy å løpe med. Fantastiske sko! 

Kirsten bør vite hva hun snakker om. Hun har selv deltatt i OL og VM på maraton med en pers på 2:29:12 og er med det den fjerde beste norske kvinnen på distansen gjennom tidene. Kirsten Marathon Melkevik har til sammen 30 medaljer fra norske mesterskap på bane, terrengløp og motbakkeløp, hvorav 13 gull, 13 sølv og 4 bronsemedaljer. 

Bjørn Tore Kronen Taranger har også testet skoene og skryter av kvaliteten. Taranger er flerfoldig norsk mester i ultraløp, han satt i år norsk rekord på distansen 100 miles og har også verdensrekorden på 24-timersløp på tredemølle. Nå bruker han blant annet Xtep sine sko til intervaller på mølle. 

– Jeg synes de er knallgode!, sier ultrakongen.

Skoene er i salg i butikken til Drevelin Aktiv i Møllendalsbakken i Bergen fra uke 50.

– – –

Xtep er et kinesisk multi-brand sportsutstyrsselskap med lange tradisjoner. 

Selskapet ble stiftet helt tilbake i 2001 og ble børsnotert på Hong Kong-børsen i 2008. Xtep har en egen forskningsavdeling der skoene utvikles. 
De kinesiske utøverne løp med Xtep sko under sommer-OL i Tokyo og under det kinesiske mesterskapet i år ble 3 av 6 medaljer på maraton tatt med Xtep-sko fra Race-Family, både med modellen 160X PRO og 160X 2.0. 

Toppmodellen: Xtep 160X PRO

– – – 
Mer informasjon finner du på www.xtep.no 

Sportdedesgn AS har eneretten for distribusjon av skoene til det nordiske markedet. 

Kontaktpersoner: 
Tom Erik Aulie Åsen 

Mail: tom.scansport@gmail.com
Tlf: +47 917 43 391

Frode Monsen

Mail: frode@sportdesign.no
Tlf: +47 991 69 563

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -