Annonsebasert innholdLangrennLøpingØstfold

IDYLL x Craft Run tilbyr gratisløp og masse liv i Fredrikstad – test deg mot langrennsstjernene!

Lørdag 22.juni har du en unik mulighet til å teste løpeformen din mot skistjerner fra langrennslandslaget! I forbindelse med Idyllfestivalen arrangeres IDYLL x Craft Run – et uhøytidelig løp over 4 km med start og mål på Dampskipsbrygga midt i Fredrikstad!

Enten du ønsker å teste deg mot langrennsstjernene eller bare stå på samme startstrek og kanskje få et bilde sammen med dem, så er det bare å legge lørdagsturen til Fredrikstad. Og kanskje best av alt: Løpet er gratis!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

I tillegg til 4 km arrangeres det også et barneløp på 1 km der man kan løpe sammen med den aller største stjernen i langrennssirkuset, Johannes Høsflot Klæbo. Det er flotte premier som løpesett fra Craft og festivalpass til IDYLL Festivalen både til de to beste menn og kvinner, samt tilsvarende i uttrekkspremier. Det vil også være flere gratis aktiviteter på Dampskipsbrygga, som test av rulleski sammen med skistjernene. Se program lenger nede for detaljert info.

Johannes Høsflot Klæbo på startstreken til den knallharde femmilen i årets NM, som endte med sølv. Lørdag 22.juni står han på startstreken i barneløpet på Dampskipsbrygga.
Foto: Sportsmanden.no

Løypen på 4 km er flat og rask, så det er fullt mulig å få en god tid også. Av langrennsstjernene som skal delta i løpet er trolig den beste løperen på landslaget, Didrik Tønseth, som fulgte selveste Henrik Ingebrigtsen til døren og tok sølv i NM terrengløp 10 km i Frognerparken i 2019! Så god var Tønseth at han ble tatt ut på det norske EM-laget i terrengløp sammen med brødrene Ingebrigtsen! Even Northug stiller også, det samme gjør damestjernene Anne Kjersti Kalvå, sølvmedaljevinner på 30 km i VM i 2023 og verdenscupvinneren sammenlagt i 2022-23, Tiril Udnes Weng.

Selv om løpet er gratis, må du melde deg på for å få starte. Det gjør du på Raysdays.run her:

Påmelding Idyll x Craft Run 2024

Didrik Tønseth har flere ganger imponert stort med løpesko, som her da han tok sølv i NM terrengløp. Alt om den spennende duellen med Henrik Ingebrigtsen og flere bilder i denne reportasjen. Lørdag 22.juni har DU muligheten til å konkurrere mot Didrik og andre fra langrennslandslaget.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Invitasjon og program

IDYLL Festivalen & Craft Sportswear inviterer til IDYLL x Craft Run 2024 på Dampskipsbrygga 22. juni.

Ønsker du å løpe mot skistjernene? Nå har du mulighet! Under IDYLL x Craft Run vil du få muligheten til å teste dine løpeferdigheter mot skistjerner som Even Northug, Didrik Tønseth, Anne Kjersti Kalvå, Tiril Weng og andre kjente profiler fra skilandslaget.

IDYLL x Craft Run er et løp som vil foregå lørdag 22.juni fra kl 10.00 på Dampskipsbrygga i sentrum. Hovedløypen vil være på 4km gjennom byen, samt at det vil tilbys en barneløype på 1km hvor man kan løpe sammen med selveste Johannes Høsflot Klæbo! (Barneløpet har en øvre aldersgrense på 12 år).

Arrangementet er gratis for alle, og tilpasset både store og små.

Det vil være tidtaking på løpet så her gjelder det å melde seg på – påmeldingen er rask og enkel og gjort på under 1 min.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Program:

Kl 10.00-10.10 oppvarming med AFPT

Kl 10.15 fellesstart på 4km

kl 10.50 fellesstart på barneløp 1km

kl 11.05-12.00 rulleski testing og div. aktiviteter på Dampskipsbrygga med skilandslaget.

Ikke nok med at du kan løpe mot skilandslaget, så vil også smørebussen til langrennslandslaget være til stede og tilby gratis aktiviteter. Blant annet vil eliteutøverne fra landslaget hjelpe store og små med å teste rulleski fra Sparebank 1. Her er alle velkomne til å teste med skistjernene!

Du vil også ha mulighet til å vinne fete premier! De to raskeste i dameklassen, og de to raskeste i herreklassen tar med seg løpesett fra Craft og festivalpass til IDYLL 2025 hjem. I tillegg vil to tilfeldige deltagere trekkes ut og vinne både løpesett og festivalpass til IDYLL 2025. For barneløpet vil vinnerpremien være festivalpass for barn til 2025. NB; dette gjelder kun for barn opp til 12 år.

Vi ønsker også å gi noen fordeler under IDYLL Festivalen og lager et Craft-fordelsbånd til alle som løper løpet vårt. Her vil du få fordeler på festivalen som fast-track på vei inn, og gratis bil og båt transport på vei inn til festival. (Dette gjelder ikke på vei fra festivalen). Dette båndet må brukes i kombinasjon med et IDYLL Festivalpass eller Dagspass.

Det blir DJ og festivalstemning så her er det bare å glede seg!

LØYPETRASÉEN: En flat, rask og fin løype langs Glomma, med start og mål på Dampskipsbrygga.

Les mer på IDYLL x Craft Run 2024 sin arrangementside på Facebook

Sportsmanden vil også tilby gratis smaksprøver til deltakerne og gode tilbud på sportsernæringsprodukter fra Synergy, og vi vil lansere et helt nytt produkt med rødbetedrikk. Dette er svært populært blant løpere og kondisjonsutøvere, da rødbetedrikk i konsentrert form bidrar til økt nitrogenoksidnivå i blodet, noe som åpner blodårene og bidrar til økt oksygenopptak under løpet. Så hvorfor ikke prøve effekten selv på løpet? Synergy sin Superfood Performance Beets skal være den desidert kraftigste rødbetedrikken på markedet, alt med naturlige, rene og godkjente produkter.

I tillegg tilbys energidrikken e9 med frisk smak av pina colada, samt en restitusjonsdrikk som inneholder hele 40 % protein, som altså er nesten 7 ganger mer enn den kjente restitusjonsdrikken til Yt.

Du kan lese mer om Performance Beets og de øvrige sportsernæringsproduktene her.


Oppladning til IDYLL Festivalen?

Får du lyst til å ta løpet og arrangementet på Dampskipsbrygga som en oppvarming til selve IDYLL Festivalen 2024, så kan du lese alt om det på hjemmesiden. IDYLL Festivalen er en av Norges største musikkfestivaler, og det er litt av et stjernegalleri som skal opptre fredag 21. og lørdag 22.juni, med Kygo, Sondre Justad, Arif, Astrid S, CC Cowboys, DeLillos, Emma Steinbakken, Bjørn Eidsvåg og ikke minst det siste The Voice-stjerneskuddet Lavrans som noen av trekkplastrene!

Men det er mange flere kjente artister som deltar, og du kan se hele artistlisten på hjemmesiden:

Hjemmeside IDYLL Festivalen

Velkommen til Fredrikstad 22.juni!

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.