Helse og treningKosttilskuddProduktinnholdSportsmandens nettbutikk

Som uavhengig forhandler av sportsernæring og helseprodukter med fleksibel inntekt, kan du selv skape den perfekte balanse mellom jobb og fritid. Spennende mulighet!

Har du noengang vurdert å starte for deg selv, å finne en jobb som ikke føles som noen jobb? Synergy er en helse- og velværebedrift som i over 20 år har hjulpet mennesker med nettopp det, som du nå kan bli en del av. Med mulighet for fleksibel inntekt kan du selv skape den perfekte balanse mellom jobb og fritid.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Nysgjerrig? Se denne korte introduksjonsvideoen på bare 80 sekunder: https://vimeo.com/499425397

Synergy er en ledende leverandør av sportsernæring, helse- og velværeprodukter. Selskapet er kjent for sitt fokus på kvalitet, bærekraft og rene produkter. Vil du teste produktene, kan du bestille via Sportsmanden sin nettbutikk. Og ser du etter en mulighet til selv å bli distributør av helsekostproduktene, har du nå en unik mulighet!

Synergy står nemlig nå foran en betydelig satsing og markedsføring i Norge, med flere tv-programmer om produktene som vil bli vist på flere av kanalene under Riks-TV og Altibox, med et anslått nedslagsfelt på rundt 2 millioner seere, samt Facebook og Instagram. Som en følge av dette, vil svært mange nye kunder bli tildelt aktive distributører. Dette er en unik sjanse som gjør at nye distributører nå raskt kan bygge opp sin egen portefølje med kunder, og langt raskere enn vanlig, da man altså vil kunne få tildelt nye kunder som følge av den omfattende kampanjen.

.
Hva vil det si å være distributør

Sportsmanden er distributør eller forhandler av produktene gjennom vår egen nettbutikk i Synergy. Hva innebærer det? Egentlig bare at man har en «filial» av Synergy i eget navn. Alt salg går automatisk via nettbutikken og varene sendes ut direkte til kundene fra sentralt varelager på Gardermoen. Man har altså ingen investeringer og ikke noe egen logistikk. Både privatpersoner, idrettslag, løpegrupper og andre kan være distributører.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Produkter

Synergy har et bredt produktutvalg, med fokus på sportsernæring og helsekostprodukter, mikrobiom og tarmhelse, immunstøtte, vektkontroll og helse- og skjønnhetsprodukter.

Les mer om dette i denne artikkelen.

Se hele produktutvalget i nettbutikken her.

Sportsmanden søker nå etter nye distributør for Synergy som kan nyte godt av de samme mulighetene. Og akkurat nå er de altså særdeles gunstige!

Unik mulighet

Hvordan henger dette sammen? En av de sentrale personene i Synergy Norge, Morten Falstad, forklarer:

– Vi står nå foran en betydelig markedsføring av Synergy!

Det er laget fire TV-programmer om produktene. Disse blir vist til høsten med et nedslagsfelt på 2 millioner seere.  Det første handler om ProArgi-9+, det andre om Mistify og Phytolife. Dette er den vel utprøvde V3-serien. I tillegg er det spilt inn et program om vektkontroll og et program om Puryify Kit. Programmene blir sendt i Helseposten, som igjen blir sendt på en rekke forskjellige kanaler under RiksTV og Altibox, i tillegg til Instagram og Facebook. Nedslagsfeltet er ca 2 millioner, og det forventes at ca 2 % vil bestille ett eller og flere produkter. Det vil si at kanskje 40.000 nye kunder vil prøve produktene våre, forteller Falstad.

Som distributør får man registrert alt salg av egne kunder, og i praksis også alt salg fra kunder som kjøper produkter etter først å ha gått inn i din nettbutikk eller til Synergy sine sider via dine linker.

Husk også at både kunder og distributører kan dele produktlinker når man selv er inne og bestiller. Kunder får da 16 % produktkreditt fra alle kjøp fra sin link, sier Falstad. Hvis bare tre stykker da bestiller produktet, får du i praksis produktet selv til halv pris. Dette gjelder altså for alle kunder, og dette gir også inntekter til deg som distributør.

TV-sendingene vil mest sannsynlig medføre at mange av de aktuelle kundene blir å regne som «spill over», noe som innebærer at de blir tildelt aktive distributører, utdyper Falstad.

Hva kan dette bety i inntekter for deg? Dersom du er distributør og får 10 kunder som f.eks. abonnerer på  en pakke i V3-serien til kr. 2.414,- , vil du tjene kr. 777,- pr. pakke, noe som gir en årlig ekstrainntekt på kr. 93.000.- Tilsvarende vil en kunde som ved å dele produktlinken genererer 10 nye kunder som kjøper denne pakken månedlig, selv motta kr. 3750,- i produktkreditt hver måned, som man da kan handle for.

.
Effektiv inntektskilde for idrettslag, løpegrupper og influencere

Det er ikke bare privatpersoner som kan nyte godt av dette. Er du med i styret i et idrettslag? Leder du en løpegruppe? Er du influencer med mange følgere på sosiale medier? Hvorfor ikke lage en nettbutikk for idrettslaget ditt, løpegruppen eller følgerne dine, på samme enkle lest som Sportsmanden sin nettbutikk?

Dette kan være en enkel og genial måte for idrettslag å få inn penger på, og kan erstatte de mer eller mindre populære dugnadene som så mange idrettslag er avhengige av. Og mange idrettslag sliter jo veldig økonomisk.

Mange idrettslag er nå sterkt bekymret for de galopperende utgiftene og kan tenke seg ekstra inntekter. Vi har et stort utvalg av forskjellige produkter i nettbutikken som folk uansett kjøper av andre leverandører. I følge en fersk undersøkelse kjøper 70 % av befolkningen ett eller flere kosttilskudd, som Omega3, Vitamin D3, Multivitamin, Collagen+, magnesiumtilskudd, SleepWelll eller ulike skjønnhetsprodukter, forteller Falstad.

Ved å enkelt etablere sin egen Synergy-filial som lagets nettbutikk, kan man raskt få store inntekter. Og det skal ikke mere til enn at medlemmene begynner å bestille helsekostproduktene som de nå likevel kjøper fra idrettslagets egen nettbutikk, i stedet for å kjøpe de i dagligvarebutikker, helsekostforretninger eller via utallige abonnementsmuligheter.

Kort oppsummert dreier dette opplegget seg om følgende:

Oppskriften

1.   Egen nettbutikkse promo   

Ingen pakking eller utlevering – produktene sendes direkte til kunde fra hovedlageret på Gardermoen (Dropshipping) 

2.   Inntjening 25-30 % på medlemmers/følgeres og andre kunders kjøp hver gang de handler i nettbutikken. I tillegg kan kunder få 16 % produktkreditt ved å dele en henvisningslink til venner for produkter de selv liker. Dette genererer tilleggsinntekter.

3.   Ingen oppstartsgebyr og fri frakt (gjelder ut juli) ved kjøp av aktiveringspakke (Produktpakke med valgfritt innhold fra kr. 2.475,-) 

4.  Få inntekter av underavdelinger, utøvere og influenseres omsetning.

5.   90-dager fornøydgaranti, pengene tilbake uansett grunn om man vil avslutte. Altså ingen risiko. 

Nettbutikken er ferdig oppsatt og klar til å bli markedsført i det betalingen av aktiveringspakken er gjennomført, og du får den hjelpen du trenger.

Flere eksempler på hva dette kan bety av inntekter

Alternativ 1: Dersom medlemmer av idrettslaget og deres familier, for eksempel 100 personer, kjøper kun 1 boks Omega3 hver for kr 239,- (pluss eventuell frakt) pr. mnd, vil inntektene utgjøre i overkant av kr 72.000 årlig, fordelt på månedlige utbetalinger. Provisjonen er altså kr. 60,- for hver boks! Skulle idrettslagets medlemmer med familier generere inntekter fra 500 personer, tjener idrettslaget (eller den som er distributør) hele 360.000 kroner i året. Og det altså kun fra det ene produktet.

Alternativ 2: Dersom 100 personer abonnerer på sportsdrikken e9 – med 1 pakke med 30 energidrikker månedlig – til kr 605,30 (Alle bestillinger på abonnement er fraktfritt for kunder), blir inntekten din på årsbasis kr. 195.000,- fordelt på månedlige utbetalinger.

Alternativ 3: Dersom 100 personer som et engangskjøp kjøper hudpleieserien, L’amara Superior Pack til kr. 1905,- (pluss eventuell frakt), vil du eller laget ditt tjene kr 50.500,- den måneden, som utbetales innen den 15. i neste måned. 

Alternativ 4: Dersom bare 10 personer abonnerer på Synergy’s Energy Kit til kr. 2970,- månedlig, vil du eller laget tjene i overkant av kr 100.000,-  årlig, fordelt på månedlige utbetalinger. Skulle til sammen 100 medlemmer, familiemedlemmer eller venner av idrettslaget, løpegruppen eller den som er distributør abonnere på Energy Kit, tjener du/dere i overkant av 1 million kroner.

Alternativ 5: Dersom bare 10 personer abonnerer på Sports Nutrition Pack til kr 2156,- månedlig, vil du eller laget tjene kr 70.000,- årlig, fordelt på månedlige utbetalinger. Skulle til sammen 100 medlemmer, familiemedlemmer eller venner av idrettslaget, løpegruppen eller den som er distributør abonnere på Sports Nutrition Pack, tjener du/dere i overkant av kroner 700.000,- årlig.

Markedsfører du nettbutikken til medlemmer/følgere og deres familie via sosiale medier – og med den massive markedsføringshjelpen vi får fremover fra Synergy sentralt og med TV- programmer,  outfluensere/influensere og idrettsutøvere, vil mange aktive, deres familiemedlemmer og støttespillere uansett begynne å bruke flere av Synergy’s produkter. Dette kan være en spennende og meget god inntektskilde, som ikke krever mye innsats. Og timingen nå er altså særdeles god, med de forestående kampanjene. Dette er kanskje den beste muligheten til å lykkes vi noen gang har hatt, avslutter Morten Falstad.

Vil du bli distributør?

Synes du dette høres spennende ut og vil vite litt mer om både Synergy, produktene, hvilke muligheter som ligger der og hvordan du skal gå frem for å bli distributør og få din egen nettbutikk?

Ta i såfall kontakt på mail til frode@sportsmanden.no eller send melding på på Messenger.

.
Se kort intro her: https://vimeo.com/499425397

Hele produktutvalget med produktinfo finner du på Sportsmandens nettbutikk:
https://sportsmanden.new.synergyworldwide.com/NO/nn-NO

Kunder får også kunderabatter

Er du ikke interessert i å være forhandler – de færreste er jo tross alt det – men kun ønsker å kjøpe produktene til eget bruk, så kan du enkelt gjøre det via Sportsmanden sin nettbutikk. Og husk at du da lett kan få store rabatter eller sågar gratis produkter ved å dele produktlinjene til venner og bekjente.

Hva og hvem er Synergy

Synergy er et anerkjent og visjonært selskap som i over 20 år har produsert og tilbudt innovative og vitenskapelig baserte helsekostprodukter og helseløsninger til store deler av verden, blant annet ved Nobelprisvinnende forskning. Synergy Wordwide er eid av selskapet Nature Sunshine, som har som ambisiøst mål å forandre verden!

Om Synergy:

«Synergy WorldWide ble grunnlagt med en tanke om å forandre liv ved hjelp av innovative helseløsninger. Vitenskapsbaserte kosttilskudd og vitaminsammensetninger lagd av de ypperste ingredienser fører til et sunnere og lykkeligere liv. I mer enn 20 år har vi holdt på med nettopp det – og slik har vi hjulpet millioner av mennesker over hele verden. Målet vårt er at sinnet, kroppen og sjelen skal fungere sammen i perfekt harmoni. Vi fokuserer på å forsyne mennesker med virkningsfulle og potente produkter som bidrar til å øke prestasjoner, fundamentert i den overlegne kvaliteten vi kan skilte med.»

Synergy er også veldig fokusert på å være et bærekraftig selskap med et sterkt miljøfokus.

«Sammen med vårt morselskap Nature Sunshine, jobber vi mot – om ikke å prøve å være det beste selskapet i verden, så være det beste selskapet for verden.»

Les mer om Synergy og Sportsmanden sin nettbutikk her.


Artikkelen ble først publisert 7.juli 2023

Sportsmanden.no

 


Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -