Sportsmanden tilbyr sportsernæring og helseprodukter fra Synergy

Nå kan du bestille sportsernæring via Sportsmanden sin «egen» nettbutikk. Månedens produkt for januar: Purify Kit

Etter å ha testet og brukt flere av sportsernærings- og helseproduktene til Synergy i et par måneder, har Sportsmanden blitt forhandler av Synergy sine produkter. Synergy har gode og naturlige produkter med stor vekt på mikrobiomet og total balanse. Kjøper du din sportsernæring, andre helsekostprodukter eller hudpleieprodukter via Synergy, støtter du også Sportsmanden sitt arbeid. Les mer om Synergy sine produkter og månedens produkt her:

Nytt år, nye muligheter for et NYTT DEG. Vi har alle nyttårsforsetter. Spise sunnere, trene, ta bedre vare på oss selv. Men hvordan gjør vi forsettene våre til virkelighet?

Hvis bedre helse er målet ditt, start med magen og tarmen. Og det er ingenting som gjør mage- og tarmhelse enklere enn Purify-programmet fra Synergy Worldwide. Purify-programmet er et 21-dagers regime som er utviklet spesielt for å forbedre mage- og tarmhelse, og det består av fem målrettede kosttilskudd som bidrar til en sunn balanse i mikrobiomet og hjelper deg videre på veien til god helse.

Visste du at hvert eneste menneske består av billioner av celler, men at kun en liten mengde av dem faktisk inneholder menneskelig DNA? Resten av disse cellene tilhører et komplisert økosystem av mikroskopiske organismer – bakterier, sopp og mikroflora – som utgjør mikrobiomet ditt.

En enda bedre måte for å hjelpe tarm, kropp og generell helse? Med rabatt på 10 %! I hele januar kan du få Purify Kit med 10 % rabatt.

Når det er involvert i så store deler av kroppen, er det ikke rart at mikrobiomet har en massiv innvirkning på hvordan vi har det hvert sekund av hver dag. Hver eneste dag dukker ny forskning opp som viser at mikrobiomet, som først og fremst opererer i tarmen, påvirker nær sagt alle aspekter av helsen din. Mikrobiomets tilstand påvirker hjernens funksjon, vekt, humør, immunforsvaret og fordøyelsessystemet. Faktisk lever tre fjerdedeler av mikrobiomet i tarmene dine, og det er nettopp derfor Synergys produkter retter seg mot mikrobiomet som befinner seg der.

Synergy fremmer optimal helse og metabolsk funksjon på holistisk vis ved å forsyne deg med næring som fremmer et sunt og balansert mikrobiom gjennom Purify-programmet. Programmet inkluderer fem produkter som er spesielt utviklet for å optimere balansen i mikrobiomet: Biome Shake, Biome DT, Body Prime, Biome Actives og ProArgi-9+.

Biome Shake – En vegansk shakemiks med en formel utviklet spesielt for mikrobiomet. Biome Shake inneholder generøse mengder vegetabilsk protein og essensielle vitaminer og mineraler.

Biome DT – Denne innovative drikkemiksen inneholder psyllium husk (også kjent som loppefrøskall), brokkoli, inulin, glutamin og sink for å støtte og rense med fiber, samtidig som den balanserer pH-verdien i tarmen.

Body Prime – En effektiv blanding av magnesium, pektin fra eple og sviskepulver i kapselform.

Biome Actives – Kombinerer både prebiotika og probiotika i kapsler. Inneholder en unik formel med inulin og Bacillus coagulans, en motstandsdyktig art av gode bakterier.

ProArgi-9+ –  En proprietær formel i pulverform utviklet for å bedre generell ytelse. Inneholder l-arginin, l-citrullin og fem essensielle vitaminer.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Bestill sportsernæring via Sportsmanden sin «egen» nettbutikk og du støtter videre drift

Etter å ha testet og brukt flere av sportsernærings- og helseproduktene til Synergy i et par måneder, har Sportsmanden blitt forhandler av Synergy sine produkter.

Vi har nå fått «vår egen» nettbutikk, så du kan lett bestille produktene i den, enten via enkeltordrer eller ved månedlig abonnement, som når som helst kan sies opp eller endres. Bestiller du Synergy-produkter via linkene her får Sportsmanden et lite bidrag. Synergy har også helt vanlige helseprodukter som for eksempel omega 3, som svært mange uansett bruker og kanskje kjøper på apotek eller i annet abonnement. Bestiller du i stedet omega 3 – eller andre produkter – fra Synergy via lenkene her, gir du samtidig indirekte med et lite bidrag til videre drift av Sportsmanden.

Se alle produktene og bestill her

Synergy er et anerkjent og visjonært selskap som i over 20 år har produsert og tilbudt innovative og vitenskapelig baserte helseløsninger til markedet over store deler av verden.

Sportsmanden vil i hovedsak fokusere på sportsernæring, anført av produktene e9 og det prisvinnnende ProArgi9+.

e9 er en sportsdrikk/energidrikk som består av l-arginin og en blanding av B12- og B6-vitamin, riboflavin, tiamin og pantotensyre, som alle bidrar til normal, energigivende forbrenning. Blandingen inneholder også naturlige koffeinkilder, inkludert guarana-frø og maté-ekstrakt og har en smak av pina colada.

ProArgi-9+ forsyner kroppen med næringsstoffer som bidrar til hjerte- og karhelse og er basert på nobelprisvinnende forskning på l-arginin.

–ProArgi-9+ er et populært valg for deg som driver med utholdenhetsidrett og deg som er ute etter å forbedre hjerte- og karhelsen din. Produktet inneholder optimale nivåer av l-arginin, l-sitrullin, vitamin C, vitamin D3, vitamin K, vitamin B6 og vitamin B12.

Les mer om e9 her

Annonse (Klikk på bildet for info)

Les mer om ProArgi9+ her

Vi har også Collagen+ som støtter normal kollagen-produksjon og proteinomsetning i muskler, skjelett og brusk, i tillegg til hår, hud og negler. Samt Flex – eller FL-3X, som også er et nyttig produkt for idrettsutøvere. 

Proteinshaken SmartMeal er et nytt vegansk produkt der hver porsjon blant annet inneholder 24 gram protein og 24 vitaminer. 

Les mer om FL-3X her
Les mer om Collagen+ her

Litt om de ulike produktområdene

Sportsernæring for idrett og en aktiv livsstil

– Enten du er en profesjonell idrettsutøver, driver med idrett på hobbybasis eller bare vil være mer aktiv, finner du den beste støtten for en aktiv livsstil her. Ute etter en energiboost, en proteinshake, mer effektiv restitusjon eller å støtte kollagenproduksjonen i kroppen? Alt du trenger for å kickstarte helsereisen din eller ta den aktive livsstilen din til nye høyder, er tilgjengelig her, ifølge Synergy.

Elitehelse

Synergy har også produkter for økt helse og velvære i hverdagen som de kaller Elitehelse, produkter for å støtte kroppens immunforsvar eller produkter for bedre fordøyelse og tarmhelse, for å støtte kroppens immunforsvar:

– Kroppens mikrobiom- og tarmhelse lider ofte på grunn av giftige omgivelser, matvarer med lite næring og stressende og stillesittende livsstiler. Resultatet er en usunn balanse av gode og dårlige bakterier som etter hvert vil påvirke alle kroppens systemer. Oppnå en optimal balanse i mikrobiomet med klinisk utviklede produkter.

Her er en kort video om Synergys fokus på helse og velvære i hverdagen og Elite Helse:

Vektkontroll

Også innen området vektkontroll finnes det proteinshake og «annen ernæring som er spesielt satt sammen med kvalitetsingredienser for å gjøre det enklere for deg å nå målene dine – på en mer komfortabel måte».

Hudpleie og skjønnhet

Synergy har også flere egenutviklede produkter innenfor dette populære området, som aldri går av moten.

Kvalitet i alle ledd

Synergy vektlegger generelt at de alltid tilstrebe kvalitet og kontroll i alle produksjonsledd, så du som kunde skal føle deg helt trygg på produktene:

«Hvert eneste parti av hvert eneste Synergy-produkt gjennomgår deretter strenge kvalitetskontroller og testing med din sikkerhet for øyet. Vi selger kun produkter som har bestått alle stegene i vår sertifiserte valideringsprosess, og vi garanterer at produktet ditt er lagd med potente, trygge og gjennomtestede ingredienser. Du er velkommen til å utforske helse- og velværefordelene du kan få ved hjelp av Synergys produkter.»

Om Synergy:

«Synergy WorldWide ble grunnlagt med en tanke om å forandre liv ved hjelp av innovative helseløsninger. Vitenskapsbaserte kosttilskudd og vitaminsammensetninger lagd av de ypperste ingredienser fører til et sunnere og lykkeligere liv. I mer enn 20 år har vi holdt på med nettopp det – og slik har vi hjulpet millioner av mennesker over hele verden. Målet vårt er at sinnet, kroppen og sjelen skal fungere sammen i perfekt harmoni. Vi fokuserer på å forsyne mennesker med virkningsfulle og potente produkter som bidrar til å øke prestasjoner, fundamentert i den overlegne kvaliteten vi kan skilte med.»

Store ord, og Synergy er også veldig fokusert på å være et bærekraftig selskap med et sterkt miljøfokus.

«Sammen med vårt morselskap Nature Sunshine, jobber vi mot – om ikke å prøve å være det beste selskapet i verden, så være det beste selskapet for verden.»


Publisert første gang 19.desember 2022 kl 21.05.

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.