Helse og treningLøping

Kondis-presidenten i hundre!

100 dager på rad med løping for Tim Bennett

Den profilerte presidenten i Kondis – norsk organisasjon for kondisjonsidrett -Tim Bennett, ikke bare oppfordrer andre til å løpe og trene. Han går virkelig foran som et godt eksempel selv. Den svært så treningsglade presidenten har nå trent løping ikke mindre enn 100 dager i strekk! I tillegg til hans timer som spinninginstruktør og litt annen trening attåt.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– 100 dager er unnagjort. Jeg har alle dagene løpt 10 km eller lenger. Totalt har jeg på de 100 dagene løpt 1928 km (snitt på 19,28 km pr dag). Dette er de harde fakta. Jeg har aldri i hele mitt liv hatt morsommere 100 dager! Det hele har bare blitt morsommere og morsommere. Selvfølgelig hjelper det veldig at jeg ikke har hatt nevneverdige problemer med bein osv på denne reisen. En reise som egentlig ikke var planlagt :) Det bare ble sånn liksom!

Slik innleder og oppsummerer Tim Bennett selv i rapporten 100 dager, den siste økten ble den beste…. på bloggen sin Tims verden.

IMG_7725 FM_Tim
Vi lovet å skrive en reportasje dersom Tim Bennett klarte 100 dager på rad med løping. Her sammen med Sportsmandens redaktør etter at begge har gjennomført blodslitet Rotterdam Marathon i 2012. Det spørs om det ikke ville vært rått parti med en duell nå, ettersom Sportsmandens redaktør kun en eneste gang på de samme 100 dagene har klart å løpe 10 km…. (Foto: Silja Svanstrøm Amundsen)
Fjellmaraton2012_Tim_fotograf
Tim Viktor Bennett er valgt Kondis-president, skribent, fotograf, blogger, spinninginstruktør og mye mer. Her i rollen som fotograf, for øvrig på Fjellmaraton…
Fjellmaraton2012_Tim_FM
… der Tim fikk sin solide «revansje». (Foto: Silja Svanstrøm Amundsen)

Tim Bennett sin 100.dag på rad med trening var for øvrig en 10 km på Bislett i går, som ble unnagjort på raske 38.56! Ikke verst av Kondis-presidenten, som også er en særdeles konkurranseglad herremann som blant annet planlegger å delta i følgende tøffe konkurranser i år:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Bislett 50 k Indoor challenge 15.2
VM halvmaraton, København 29.3
Sentrumsløpet 26.4
København maraton 18.5
Birkebeinerløpet 14.6
Mont Blanc maraton 29.6
Zermatt ultramarathon 5.7 (46,5 km)
TDS – ultra-Trail Du Mont Blanc (119 km) 27.8
Berlin maraton 28.9

I tillegg til en rekke mindre løp, land og strand rundt.

Lykke til og god fornøyelse!

PS. I det denne reportasjen skal gå «i trykken», tikker det inn en melding fra nyhetsbyrået Facebook, der det står følgende:

– Fikk til en løpetur i dag også jeg :-), så da ender vi på 101 dager… For i morgen skal jeg faktisk IKKE trene! Det kommer til å bli rart…..Men helt sikkert lurt!  (Tim Bennett)

 

sportsmanden.no 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -