Sportsmanden Premium (+)

Som abonnent på Sportsmanden Premium (Sportsmanden+) får du full tilgang til alle premium-sider og samtlige bildeserier og album på Sportsmanden.no. Du blir medlem av vår lukkede Facebookgruppe og løpecommunity med mye motivasjon. Som Premium-medlem får du også enkelte spesialtilbud som rabatter på sko og utstyr, Xtep Løpskarusellen m.m. Og du kan bli medlem i Team Sportsmanden, helt gratis! Da kan du representere Team Sportsmanden i ulike konkurranser dersom du ønsker det (og du kan fortsatt også representere ditt inget idrettslag), du får rabatterte tilbud om løpesko fra Xtep, rabatter på enkelte løp og mye annen moro på kjøpet.

Tilsvarende vil de som allerede er medlemmer i Team Sportsmanden, eller som melder seg inn, automatisk og gratis kvalifisere til Sportsmanden Premium!

Med Sportsmanden Premium vil du også gjennom det årlige abonnementet støtte Sportsmanden sitt ulønnede arbeid både med nettsiden og med å spre idrettsglede, løpeglede og inspirasjon for alle, uavhengig av om du selv er aktiv idrettsutøver, mosjonist, er i støtteapparatet, i heiagjengen eller bare rett og slett er interessert i trening og mosjonsidrett.

Velkommen til Sportsmanden Premium og en eget løpe- og treningssamfunn på nett! 

Hvordan få Sportsmanden Premium?
Det er bare å kikke på knappen Kjøp Sportsmanden Premium under og fylle ut et enkelt skjema for å få tilgang til Sportsmanden Premium. 

Eller du kan melde deg direkte inn i Team Sportsmanden her og dermed få tilgang også til Sportsmanden Premium!

Er du allerede medlem i Team Sportsmanden?

Da kan du benytte rabattkoden i Team Sportsmanden sin Facebookgruppe ved registrering av Sportsmanden Premium, så får du automatisk og gratis tilgang til Premium-abonnementet.

Les mer om Team Sportsmanden her.