LøpingVestlandet

Myhre og Grønnevig norgesmestere på halvmaraton

Ørjan Grønnevig fra Stavanger IF Friidrett ( 1.06.56) og Annie Bersagel (1.17.16) vant Fjord Norway Half Marathon i Knarvik i dag. Men siden Bersagel ikke er norsk statsborger, var det Marthe Katrine Myhre fra SK Vidar som stakk av med NM-tittelen, sammen med Grønnevig. Myhre er dermed regjerende norsk mester både på hel- og halvmaraton, etter sin seier i Oslo Maraton i fjor, som da var norgesmesterskap. Vinnertiden hennes var 1.20.01.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sølv og bronse gikk til hhv Kjersti Lerkerød og Janne Elin Vatnaland for damer, og til Znebe Frew og Mulugeta Hulensaw hos gutta.

NM-halv-2013-med M-K-Ohlsson
Sportsmanden gratulerer med et nytt NM-gull. Nå er du regjerende mester både på hel- og halvmaraton! Martin Kjäll-Ohlsson ble nr 6. Foto: Marthe Myhre

– God uttelling på turen til Knarvik og NM halvmaraton i dag. OK opptur etter noen tunge dager, men fremdeles mye å gå på, skrev Marthe Katrine på facebook.

Sportsmandens blogger kommer nok tilbake med mer fra NM på hjemmesiden sin senere.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Hjemmeside til KnarvikMila med video og resultater fra NM

Som en liten kuriositet merker vi oss at både gullet i herreklasen og bronsen hos damene gikk til Stavanger, på samme dag som Stavanger Maraton gikk av stabelen med både hel og halvmaraton på menyen. Det virker ganske så unødvendig at dette legges til samme dag som Knarvikmila med NM på halvmaraton arrangeres noen mil lenger nord på vestlandskysten.

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

4 thoughts on “Myhre og Grønnevig norgesmestere på halvmaraton

Kommentarfeltet er stengt