BirkenSportsBloggenSykling

Test av Birkebeinerrittet

SportsBloggen – Med kun en eller to dager igjen til sesongens store høydepunkt for svært mange syklister, Birkebeinerrittet, her er en billedserie av vår test av løypen for noen uker siden. Det var tørt og fint da vi syklet fra Rena til toppen av Storåsen på Sjusjøen, der vår tur endte. Vi jukset altså litt, men hadde en kjempeflott dag i den meget godt merkede løypen. For selv om du ikke skal sykle selve Birkebeinerrittet til helgen, kan du trygt legge ut på turen fra Rena, uten kart og uten å være kjent. De velkjente grønne skiltene viser nemlig vei.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

God tur – og lykke til alle birkebeinere!

IMG_3651
Fra fint skogsparti litt etter Skramstadsetra.
IMG_3700
Åstadelven passeres flere ganger.
IMG_3735
Fra Storstilen i solnedgang. Rosinbakkene venter…


Se mange flere bilder med gjennomgang av store deler av løypen på SportsBloggen.

sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -