NM landevei fellesstart Grimstad – nok en opptur!

Det var ikke bare Thor Hushovd som gravde dypt og som imponerte i NM-fellesstarten i Grimstad. For i sitt andre landeveisløp klarte unggutten Carl Fredrik Hagen å holde feltet helt til mål, til tross for at det underveis ble kjørt knallhardt av feterte proffer. Belønningen ble 54. plass, bare 23 sekunder bak NM-vinner Thor Hushovd i mål for 21-åringen fra Oppegård. Meget sterkt syklet i sin ilddåp på landeveien.

NM2013_Carl-Erik-Qvist_CFH
Terrengsyklist Carl Fredrik Hagen var for læregutt å regne i NM i sitt andre landeveisløp. Men unggutten fra Team Oslo Sportslager imponerte med å følge de store gutta helt til mål.
Foto: Carl Erik Qvist

Men det holdt hardt, for med 7 runder igjen, kom Hagen i bakleksa da kjøret virkelig startet:

– Akkurat der og da var det to valg: ALL IN eller bli kjørt av og tatt ut av rittet. Jeg ville være med på moroa og da jeg så Even støtet fra gruppen og tok et solobrudd for å kjøre inn hovedfeltet, gjorde jeg akkurat det samme. Ca 50 meter bak Even støtet jeg fra gruppen og gikk all in. Nå bare måtte jeg opp til feltet!! Trøkket på alt jeg hadde og så at jeg nærmet meg de foran. Even kom seg opp, og rett etterpå var jeg også kommet opp til hovedfeltet som Lars Petter Nordhaug lå i front av. Det kostet, syra brant i lårene. Men det var absolutt verdt det!” skriver Carl Fredrik Hagen på bloggen sin.

NM2013_Carl-Erik-Qvist_CFH2
Carl Fredrik bet tennene sammen, jobbet seg opp til hovedfeltet og ble der helt til mål.
Foto: Carl Erik Qvist
NM2013_Carl-Erik-Qvist_Nordhaug-feltet
Lars Petter Nordhaug fra Bianco dro feltet mens Carl Fredrik Hagen klorte seg fast på halen. Nordhaug ble til slutt nr 6.
Foto: Carl Erik Qvist

Les også: Hushovd i Tour-form litt for sent

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Se mange flotte bilder fra NM tatt av Carl Erik Qvist på hjemmesiden til KSK.

Resultater

 

sportsmanden.no

 

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

One thought on “NM landevei fellesstart Grimstad – nok en opptur!

Kommentarfeltet er stengt