Sondre Kristiansen vant det første Østmarkrittet

Det 55 km lange Østmarkrittet ble arrangert for første gang på søndag. Sondre Kristiansen fra Lillehammer CK / NTG Merida vant foran Carl Fredrik Hagen, Sagene IF og Lars Ove Thoresen, Østmarka IL. Inger Lise Hystad fra Østbygda IL var raskeste dame, fulgt av Hege Aamodt, Follo CK og Marianne Foss.

Østmarkrittet_Sondre-Kristiansen-Foto-Morten-Jensen
Sondre Kristiansen på vei til seier i historiens første Østmarkrittet.
Foto: Morten Jensen på arrangørens hjemmesider. Mange flere bilder her.

Carl Fredrik Hagen satset på en dobbel, med Bukkerittet lørdag og Østmarkrittet dagen etter. Bukkerittet ble imidlertid ingen suksess. Landeveis-NM satt nok fortsatt litt i beina, og i det sure været valgte Hagen for en sjelden gang å bryte. Men allerede dagen etterpå gikk det adsklillig bedre. Les rapport på bloggen.

Carl Fredrik Hagen merker de siste ukenes hardkjør, men kjempet likevel om seieren i Østmarkrittet. Nå blir det en litt roligere treningsperiode frem til neste NC-ritt i Molde om knappe 2 uker. Foto: Christina Hagen
Carl Fredrik Hagen merker de siste ukenes hardkjør, men kjempet likevel om seieren i Østmarkrittet. Nå blir det en litt roligere treningsperiode frem til neste NC-ritt i Molde om knappe 2 uker.
Foto: Christina Hagen

Hjemmeside med resultater og bildelinker.

sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!