Sportsmanden i andre media

Få dine instagrambilder på Sportsmanden: #sportsmanden

Så er Sportsmanden endelig på instagram. Send gjerne inn bilder fra treningsturer, konkurranser eller annet til oss, så vises de en egen stream i høyre marg. Du må bare merke de («hashtagge») med #sportsmanden  (OBS: Endret fra #sportsmanden_no)

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Klikker du på bildene i streamen, kommer de i større format og du kan da blad deg frem eller tilbake til flere enn de siste bildene som til enhver tid vises på nettsidene.

Instagram_Montebello

Instagram_NM-landevei

Montebellorittet sendte oss det øverste bildet i morges, Sportsmandens blogger Carl Fredrik Hagen har sendt oss det andre bildet, som er fra NM på landevei. Og det aller første instagrambildet som ble sendt til Sportsmanden av leserne med såkalt hashtag, kom fra Arvid Mathiesen, fra Lauvtjern i Østmarka:

Lauvtjern, Østmarka

Vi håper at også du vil dele noen av dine små og store øyeblikk med oss og resten av Sportsmandens lesere. Send gjerne bilder fra helgens konkurranser land og strand rundt. Fra forberedelsene, oppvarmingen, selve konkurransene, premieutdelingen, after-run eller fra en fin treningstur eller hva det måtte være!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Det er bare å ta bilder på instagram, «hashtagge» til #sportsmanden og sende i vei!

Lykke til og god helg!

Og du kan også følge Sportsmand1 på instagram her.

Sportsmanden regner med at bilder som sendes oss på instagram også er tilgjengelig for eventuelt å brukes i reportasjer på www.sportsmanden.no. Fotograf/opphav vil da selvsagt bli nevnt.
 
sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -