Lettbent julekalender og dagens bilde

Sportsmandens lesere teller ned til julehøytiden

20151212_140841
Lettbent julekalender med 24 forskjellige løpeøkter og måter å trene på, kan anbefales. Artikkelforfatteren selv til høyre her.
Foto: Frode Monsen

Sportsmanden har ingen egen julekalender i år, slik vi hadde i fjor med Sportsmandens alternative julekalender – Magic moments, med glimt og høydepunkter fra de første 24 månedene til Sportsmanden.no. Vi kan imidlertid i år anbefale Janicke Ekelberg sin julekalender på bloggen Lettbent, der hun “presenterer 24 forskjellige typer løpeturer og løpeøkter for å fjerne oppfatningen om at løping er ensformig og kjedelig”.

I dagens luke nr 18 oppfordrer Ekelberg løpere om å “dra te skogs”, og hun har tidligere presentert alt fra “det er i motbakker det går oppover” i den første artikkelen i luke 1, til høytidsløpeturer (luke 13) og dagen derpå! (luke 15)

Lesernes egne bilder

Som en liten nedtrapping og oppladning i den siste uken før selve julaften, presenterer også Sportsmanden noen bilder tatt av leserne selv, som ikke har kommet like godt frem her, eller som er verdt å fremheve, hentet fra instagram eller andre steder.

12362585_436488046540594_1395278148_n
“Så løp de inn i solnedgangen”…. Fritt oversatt fra gammelt western-ordtak.
Foto: Janicke Ekelberg, @lettbent

Vi starter da naturlig med et særdeles flott bilde tatt av samme Janicke Ekelberg og publisert på instagramkontoen @lettbent. Bildet, som har den korte teksten langtur med Sportsmanden, er tatt under “tremila” – Sportsmandens tre-års treningsfeiring og samtidig strålende debut for Team Sportsmanden sist lørdag.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Da kan jo dagens julequiz kanskje samtidig være hvem det er som er med på bildet her…


Sportsmanden.no 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)