JulekalenderLangrennRomerike

Sportsmandens julekalender – magic moments 5

Sportsmandens alternative julekalender – “luke” 5:

Dagens øyeblikk – magic moment nr 5 – er av «morgendagens menn» i langrennssporet. Under Hovedlandsrennet i 2013 – «ungdommens Norgesmesterskap» – måtte det målfoto til for å skille de to klassekameratene og klubbkameratene Herman Martens Meyer og Ivar Andre Ryttervold på sprinten. Som det var året før!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Forskjellen var at det i 2012 var en reell og durabelig spurt mellom de to kompisene, som Martens Meyer avgjorde med en liten skotupp (forsidebildet; www.sommereventyret.no). Mens de året etterpå skled over mål hånd i hånd, innstilt på å dele seieren. Men dengang ei! Reglementet tillot nemlig ikke det, og på en måte var det vel da greit at det var Ryttervold som ble dømt foran. Dermed stod de kameratene igjen med hver sitt sprint-gull i Hovedlandsrennet.

Hovedlandsrennet2013-dobbeltseier-sprint
DEN SATT! Magic moment 5 – fra mars 2013; Klassekameratene og klubbkameratene i lille Frogner IL på Sørum i Akershus, Ivar Ryttervold (t.v.) og Herman Martens Meyer, tok dobbeltseier på sprinten i ungdommens NM, Hovedlandsrennet. Og som året før måtte det målfoto til for å skille de to treningskameratene! (Foto: Arnstein Andreassen, Sportsmanden.no)

 

Her kan du gjenoppfriske Sportsmandene reportasjer fra Hovedlandsrennet 2013:

Frognerdominans i Hovedlandsrennet

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Stafettseire til Akershus og Oppland avsluttet Hovedlandsrennet

PS: Herman Martens Meyer er kanskje Norges aller største talent. Han dokumenterte at grunnlaget for årets sesong er det aller beste da han i suveren stil vant motbakkeløpet Ringstadkollen Opp i september.

Det skal bli spennende å følge dem begge også i årets sesong.

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

– – – – – –

Vil du støtte Sportsmanden?

Sportsmanden driver sin virksomhet på idealistisk og ulønnet basis. Uten noen form for offentlig støtte, er vi helt avhengig av andre inntekter for å kunne drive virksomheten med ønsket omfang og kvalitet – og ikke minst til å videreutvikle Sportsmanden!

Hvis du vil gi et bidrag til hjelp og støtte i dette arbeidet, så setter vi umåtelig stor pris på det! Det kan enkelt gjøres via den sikre betalingsløsningen Pay Pal som du kommer til ved å klikke på donasjonsknappen nedenfor. Har du ikke Pay Pal-konto, kan det raskt og enkelt opprettes ved et par tastetrykk, helt kostnadsfritt. Alle bidrag monner. Og alle som bidrar vil være med i trekningen av månedlige premier!

Tusen takk for at du leser og følger Sportsmanden!

[sdonations]1[/sdonations]

Sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -