Sportsmandens julekalender – magic moments 6

Den presitsjefylte duellen!

Dagens øyeblikk i Sportsmandens alternative julekalender – magic moment 6 – er av det litt morsomme slaget, men var ikke mindre spennende av den grunn. I Sentrumsløpet i 2013 var det nemlig lagt opp til en prestisjefull duell ikke bare i tetkampen, men også litt bak i feltet. Sportsmanden sin reporter Roar Tomter og Kondis sin fotograf og styremedlem Espen Ringom hadde lagt opp til en vennskapelig duell på «blodig alvor», som hadde bygd seg opp i ukevis forut for Sentrumsløpet.

Sentrumsløpet-Espen-og-Roar
BEGGE SMILER: Espen Ringom (t.v.) har hatt bemerkelsesverdig fremgang over flere år etter at han tidligere bare ble kjent som Mosjonisten. Roar Tomter har også vist solide fremganger og i Sentrumsløpet i 2013 jaktet han både på skalpen til Espen og på egen pers.

 

Opphausingen og «ordkrigen» i forkant, og hvordan det gikk i selve DUELLEN, kan du gjenoppfriske i linken.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

sportsmanden.no 

Annonse (Klikk på bildet for info)
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!