JulekalenderXtra

Sportsmandens julekalender – magic moments 6

Den presitsjefylte duellen!

Dagens øyeblikk i Sportsmandens alternative julekalender – magic moment 6 – er av det litt morsomme slaget, men var ikke mindre spennende av den grunn. I Sentrumsløpet i 2013 var det nemlig lagt opp til en prestisjefull duell ikke bare i tetkampen, men også litt bak i feltet. Sportsmanden sin reporter Roar Tomter og Kondis sin fotograf og styremedlem Espen Ringom hadde lagt opp til en vennskapelig duell på «blodig alvor», som hadde bygd seg opp i ukevis forut for Sentrumsløpet.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Sentrumsløpet-Espen-og-Roar
BEGGE SMILER: Espen Ringom (t.v.) har hatt bemerkelsesverdig fremgang over flere år etter at han tidligere bare ble kjent som Mosjonisten. Roar Tomter har også vist solide fremganger og i Sentrumsløpet i 2013 jaktet han både på skalpen til Espen og på egen pers.

 

Opphausingen og «ordkrigen» i forkant, og hvordan det gikk i selve DUELLEN, kan du gjenoppfriske i linken.

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

sportsmanden.no 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -