JulekalenderSkøyter

Sportsmandens julekalender – magic moments 4

Sportsmandens alternative julekalender – “luke” 4:

Dagens øyeblikk – magic moment nr 4 – er fra skøytesporten, fra VM på Hamar i 2013. Bildet er av Sverre Lunde Pedersen, som for øvrig forrige helg tok sin aller første seier i verdenscupen da han vant 1500 meter. Det skal bli spennende å følge fortsettelsen. Årets sesong ser ut til å bli året da stortalentet fra Fana etablerer seg helt i den ypperste verdenstoppen og kanskje kan ta opp kampen mot Sven Kramer og de andre flyvende hollenderne!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Lunde-Pedersen-5000m
Magic moment fra februar 2013: Skøyte-VM på Hamar, med Sverre Lunde Pedersen i aksjon. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Skøyter er for øvrig en idrett som Sportsmanden gjerne skulle ha fulgt litt tettere, så hvis det er noen av Sportsmandens lesere som har lyst å skrive litt om skøyer eller har vært på stevner, så må dere gjerne ta kontakt eller sende oss rapporter og bilder til post@sportsmanden.no

Her kan du gjenoppfriske skøyte-festen på Hamar i bilder.

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– – – – – –

Vil du støtte Sportsmanden? 

Sportsmanden driver sin virksomhet på idealistisk og ulønnet basis. Uten noen form for offentlig støtte, er vi helt avhengig av andre inntekter for å kunne drive virksomheten med ønsket omfang og kvalitet – og ikke minst til å videreutvikle Sportsmanden!

Hvis du vil gi et bidrag til hjelp og støtte i dette arbeidet, så setter vi umåtelig stor pris på det! Det kan enkelt gjøres via den sikre betalingsløsningen Pay Pal som du kommer til ved å klikke på donasjonsknappen nedenfor. Har du ikke Pay Pal-konto, kan det raskt og enkelt opprettes ved et par tastetrykk, helt kostnadsfritt. Alle bidrag monner. Og alle som bidrar vil være med i trekningen av månedlige premier!

Tusen takk for at du leser og følger Sportsmanden!

[sdonations]1[/sdonations]

 

 

 

 

 

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -