Sportsmandens julekalender – magic moments 3

Sportsmandens alternative julekalender – “luke” 3:

Dagens øyeblikk – magic moment nr 3 – er av den litt kuriøse og humoristiske sorten. I februar 2013 ble det nemlig arrangert VM i utfor i sparkstøtting i Hurdal! Ikke akkurat den idrettsgrenen som vi skriver mest om, men Sportsmanden hadde en egen og eksklusiv bildekavalkade over dette fargerike mesterskapet etterpå.

Duo
I februar 2013 ble det i Hurdal arrangert et fartsfylt og fargerikt VM i utfor på sparkstøtting! Ikke en idrett som Sportsmanden skriver mye om, men et morsomt avbrekk i «hverdagen». Vår fotograf i Hurdal var også her Bjørn Hytjanstorp

Bakgrunn: 
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!