Annen idrettJulekalenderXtra

Sportsmandens julekalender – magic moments 3

Sportsmandens alternative julekalender – “luke” 3:

Dagens øyeblikk – magic moment nr 3 – er av den litt kuriøse og humoristiske sorten. I februar 2013 ble det nemlig arrangert VM i utfor i sparkstøtting i Hurdal! Ikke akkurat den idrettsgrenen som vi skriver mest om, men Sportsmanden hadde en egen og eksklusiv bildekavalkade over dette fargerike mesterskapet etterpå.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Duo
I februar 2013 ble det i Hurdal arrangert et fartsfylt og fargerikt VM i utfor på sparkstøtting! Ikke en idrett som Sportsmanden skriver mye om, men et morsomt avbrekk i «hverdagen». Vår fotograf i Hurdal var også her Bjørn Hytjanstorp

Bakgrunn: 
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

Sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -