JulekalenderTrening

Sportsmandens julekalender – luke 8

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
14026678_1795778097366480_752067872_n
@andreas_miezans: First day of the autumn today, september are her and today I had my first run after my 3rd ultra last saturday, 11 easy km in the early morning before breakfast and work. And what a beautiful morning I witness on todays run!! _____________________________________________________Tomorrow awaits a few hill repeats and then a weekend off. Big focus these days has also been on core and stretching. On tuesday next week I will start my 5 weeks trainingprogram for Oslofjorden Rundt 85km in october, it will be 5 intense and heavy weeks with alot of kilometres. _____________________________________________________Can’t wait to push myself to yet another level of exercise and I really can’t wait for the 85k ultra run at october 15 ??

Luke 8: Andreas Miezans

Bak denne solfylte luken i Sportsmandens julekalender skjuler det seg en svenske i Norge. En særdeles aktiv svenske også, som legger ut mange løpsbilder på sin instagramkonto, der han for øvrig presenterer seg slik:

?Swede in Norway?Father ?Started to run 04.01.15 ??Ultrarunner ?Ambassador for vitAgile.no & /\ Team AktivMotKreft.no ?Ribbemarathon 27.12

Tilbakeblikket:

Lurer du på om du vil slå følge Andreas Miezans i Ribbemaraton, så kanskje du har lyst å se denne reportasjen fra fjorårets løp:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Tøft Ribbemaraton i fullt vintervær

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -