JulekalenderLangrenn

Sportsmandens julekalender – magic moments 2

Sportsmandens alternative julekalender – «luke» 2:

Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det «magic moments» – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Dagens øyeblikk – magic moment nr 2 – er fra NM på ski i 2013.
Marit Bjørgen var helt suveren på 10 km fristil på Gåsbu der dette bildet er tatt, og to dager senere ble hun historisk da hun tangerte legendariske Oddvar Brå og Bente Skari sine 16 NM-gull. Men denne gangen hadde hun knallhard kamp om seieren av Therese Johaug i et NM som Therese kalte for et mini-Holmenkollen, “tjåka fullt” med folk! Forsidebildet gir en god indikasjon på akkurat det!

Marit-1200x930
Januar 2013: Marit Bjørgen i velkjent, kraftfull stil, gjorde et kjempeløp under første dag av NM i 2013. Både forsidebildet og dette bildet er tatt av Bjørn Hytjanstorp, en av dem som har bidratt med mange flotte bilder til Sportsmanden.

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -