DuatlonJulekalender

Sportsmandens julekalender – luke 16

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
14540564_198541580593769_1026306366936973312_n
@runforfunkirsti: Meg og @kolbjørnrogstad møttes i løypa som til tider var gansje sørpete!? #tungebein og smil om en aen? Gøy var det hverfall i #Horve Duatlon arrangert av DSK? #løpeglede #runforfun #runharder #everrun #saucony #trailrunning #carite #eikfriidrett #RunEveryDay #sørpe #norskloping #tengesdalsport #sportsmanden #ronhillnorge #livingsportispassion @living_sport #sportnor #løpno #lavterskel #nårdviktigsteerådelta…

Luke 16: runforfunkirsti

Både bak luke 16 finner vi instagramkontoen @runforfunkirsti, ivrig mosjonist som deltar i både ultraløp og duathlon (bildet) og som prøver å stable på beina et jentelag fra Eik til Holmenkollstafetten neste år.  Hun beskriver seg slik:

– Norwegian mom who loves to run ?Ronhill-ambassadør.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -