JulekalenderLøpingTeam Sportsmanden

Sportsmandens julekalender – luke 24 – Årets bilde

Vinner av årets instagrambilde for #sportsmanden

OPPDATERT 15.01.2017: Det ble dette instagrambildet, som var vårt kalenderbilde på selveste julaften, som ble ÅRETS BILDE tatt av leserne og merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Luke 24 ble både sett av flest lesere, med over 2000, samt likt av flest med 30 «likes».
Vi gratulerer Marthe Katrine Myhre, som vinner en Sportsmanden buff i premie! 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
13712807_282505582115732_827024603_n
@marthekatrine: Tusen takk for en flott uke, Etape Bornholm! I dag rundet jeg av med en OK+ 10 kilometer. Stigende form og resultat etter en uke med mye mengde og harde økter. Nå hjem å hvile!

Luke 24: @marthekatrine

I den siste luken i julekalenderen finner vi ingen ringere enn den firedobbelte norgesmesteren på maraton, Marthe Katrine Myhre. Hun har hatt sin beste sesong som løper etter at hun gikk tilbake til moderklubben Gjøvik Friidrettsklubb. I tillegg er hun en særdeles flott ambassadør for Team Sportsmanden, som hun ofte representerer i løp i tillegg til klubben sin.

Marthe er også helt sikkert den personen som har tagget instagrambidlene sine flest ganger med #sportsmanden i året som gikk også!

Tilbakeblikket

Marthe tok sitt fjerde NM-gull på maraton i Oslo i sommer, hun deltok i EM på halvmaraton for Norge og gjorde en rekke gode løp. Hun er også svært konkurranseglad og bruker gjerne konkurranser som god trening og en måte å finne toppformen på.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Som hun gjorde i sommer da hun løp Etape Bornholm, Nordens største etappeløp som pågår fem dager på rad. Alle bildene hennes ovenfor er fra Etape Bornholm.

Etter å ha konkurrert mandag – fredag, brukte hun like godt lørdag formiddag før hjemreisen senere samme dag til å også få med seg et lite lokalt halvmaraton. Her løp Marthe på cruisekontroll, men kapasiteten hennes underbygges likevel av det faktum at hun vant løpet på ny løyperekord… 

Og det etter at hun altså ble nummer 6 sammenlagt i Etape Bornholm, i konkurranse med sterke afrikanere og andre nordiske toppløpere.

Gør var det også at Marthe Myhre representerte Team Sportsmanden i Danmark, og at Team Sportsmanden også vant lagkonkurransen i samme løp – for øvrig uten Marthe på laget, da hun også måtte fronte sponsoren sin New Balance. Litt mer om begge deler her:

Team Sportsmanden til topps på Bornholm! 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene  #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -