InternasjonaltJulekalenderMaraton

Sportsmandens julekalender – luke 18

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
14145558_1113089488777597_1339005602_n
@tommy.runs: Today’s #run was an easy #recovery after yesterday’s #mycitytosurf // #mandagsmila gjennomført med gårsdagens #finishershirt (dog uten #finishermedal ) #strava #stravarun #strive #altrarunning #zerodrop #runforjoy #runforfun #marathontraining #sportsmanden #HerligePerth #løpeglede #løpno

Luke 18: Tommy runs (in Australia)

Mange av våre lesere deltar på løp i utlandet, men ikke så veldig mange oppholder seg «Down Under» i Australia. Tommy Andersen, alias @tommu.runs, har imidlertid en rekke bilder på sin instagramkonto fra Perth, som ligger på vestkysten av Australia. Han beskriver seg for øvrig slik:

– Running junkie Marathon & Ultrarunner

Tilbakeblikket

Rundt juletider i fjor la vi ut en seire på tre reportasjer skrevet av Nils Hjelle med fellestittelen Prøv et nytt maratonløp i 2016. Første del av denne «trilogien» gikk under banneret «Folkeliv og adrenalinkick». Så om du synes at det blir litt vel langt å reise til Perth, så kan du ta en titt på de andre anbefalte løpene i linken over.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene  #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -