JulekalenderTrening

Sportsmandens julekalender – luke 17

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
14677199_1818569728429722_4891080555929534464_n
@olgerbp: ???⛰ #trailrunning #sportsmanden #løping #runnersofnorway #blåtinden #ulstein #sunnmøre #høst #liveterbestute #utno #løpeglede

Luke 17: Olger B. Pedersen

Den som skuer utover et fantastisk landskap på toppen av Blåtinden er Olger B. Pedersen. Blåtinden er med sine 697 m.o.h. den høyeste toppen i Ulstein kommune. Olger er en svært trivelig og meget sprek løper som legger ut mange fine bilder både fra terrengløping i disse flotte fjellområdene, fra løp og treninger. Han herjer ofte på resultatlistene på løp i Møre og Romsdal.

På  instagramkontoen @olgerpb beskriver han seg selv sånn:

– Først og fremst person, dernest student. Glad i både løping og kaffe. ___________________________________________ Dreams are free. Goals have a cost.?

Tilbakeblikket

Olger Pedersen debuterte for Team Sportsmanden i Nordmarka Halvmaraton i sommer, men løper ellers vanligvis for den lokale klubben Dimna IL.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

I Ålesund Maraton i år vant han hele løpet i ren utklassingsstil på 2.44.15 som den eneste under 3 timer. Etter samtidig å ha perset med rundt 8 minutter, uttalte han følgende til Sportsmanden:

Jeg hadde en god dag i dag, det gikk relativt lett hele veien. Målet var å løpe mellom 2:48 og 2:50, men jeg kjørte hardt fra passering halvmaraton, siden beina føltes så gode. Det holdt til negativ splitt med cirka 2 minutter. Veldig, veldig fornøyd!

I samme arrangement vant for øvrig Team Sportsmandens Marthe Katrine Myhre halvmaraton på 1.16.45 – også det pers – etter å ha slått alle gutta!

Olger Pedersen vant maraton med solid ny pers i Ålesund og Marthe Katrine Myhre knuste gutta på halvmaraton 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene  #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -