JulekalenderLøpingVeldedighet

Tid for omtanke, og om å løpe for en god sak!

Sportsmandens julekalender – luke 23 –

Løping er enkelt. Nesten hvem som helst kan gjøre det, nesten hvor som helst. Noen løper kort, andre veldig langt. Og noen kombinerer dette med samtidig å fokusere på en god sak og gjerne samle inn penger til et godt formål. Julen skal være tid for ettertanke, refleksjoner, omsorg og kjærlighet. Så i den nest siste luken i vår julekalender, oppfordrer vi deg til å gjøre nettopp det i juletiden som ligger foran oss. Med bildene i luke 23 tar vi et lite tilbakeblikk på tre flotte innsamlingsprosjekter som vi har omtalt på Sportsmanden bare nå i høst;

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Rune Solheim løp alle tre distansene i Oslo Maraton etter hverandre og støttet Aktiv mot kreft

Rune-Solheim-Frognerkilen_2-600x419
Rune Solheim underveis mot sin trippel i Oslo. Etter at Solheim (til inntekt for Aktiv mot kreft) og Jimmy Vika (til inntekt for Right to Play) begge med stort hell løp alle tre distansene maraton, halvmaraton og 10 for Grete under årets Oslo Maraton, har arrangøren satt dette opp som en «egen øvelse» til neste år!  Foto: Bjørn Hytjanstorp

Therese Falk løp 203 km i Bislett 24-timers og samlet inn penger til Plan

SAMSUNG CSC
Therese Falk imponerte både med tilbakelagt distanse og med innsamlingsaksjonen.

Nina Alette Eggerud mobilisterte en mengde mosjonister til å løpe for kreftsaken fra Ås til Manglerud

En-fot-foran_SAM_9266-600x400
Aksjonen «En fot foran» tok helt av. Nina Alette Eggerud (t.h.) var overveldet over oppslutningen, Jack Waitz og Aktiv mot kreft var overveldet over resultatet av innsamlingsaksjonen. Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

 

Mer om disse og andre løp til veldedige formål er samlet under arkfanen Veldedighet under menyen Helse & trening på Sportsmanden.

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

– – – – – –

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Vil du støtte Sportsmanden? 

Sportsmanden driver sin virksomhet på idealistisk og ulønnet basis. Hvis du vil gi et lite bidrag til hjelp og støtte i dette arbeidet, så setter vi umåtelig stor pris på det! Det kan enkelt gjøres via den sikre betalingsløsningen Pay Pal som du kommer til ved å klikke på donasjonsknappen nedenfor. Har du ikke Pay Pal-konto, kan det raskt og enkelt opprettes ved et par tastetrykk, helt kostnadsfritt. Alle bidrag monner. Og alle som bidrar vil være med i trekningen av månedlige premier!

Tusen takk for at du leser og følger Sportsmanden!

 

[sdonations]1[/sdonations]

 

 

Sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -