Sportsmandens julekalender – luke 22

Vilt og vakkert i Birkebeinerrittet –

Om Holmenkollstafetten er Vårens vakreste eventyr, så må kanskje Birkebeinerrittet være høstens vakreste.  I år var det dessuten rekordforhold over fjellet fra Rena. Birkebeinerrittet er en unik kombinasjon av elite og bredde som også tiltrekker seg utøvere fra andre idretter. I år tok skiskytterlandslaget rittet som fin trening. Og for syklister som synes at Birkebeinerrittet er i letteste laget rent teknisk, så får man nok av spektakulære utfordringer i UltraBirken.
Her er noe smakebiter i kalenderluke nummer 22 i vår serie Magic Moments:

SAMSUNG CSC
Skiskytter Tiril Eckhoff syklet fort!
SAMSUNG CSC
Landslagskollega Synnøve Solemdal var ikke langt bak, med smilet på plass!
Birken-etthjul
Litt show opp bakken til ære for fotografen!
Birken-ultra2014SAM_7100
VILT OG MAGISK ikke minst i UltraBirken! (Alle bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Mange flere spreke bilder fra eliteklassene for menn og kvinner i Birkebeinerrittet kan sees her og her.

Og en stor bildeserie fra et fantastisk UltraBirken kan sees her. 


Bakgrunn:

Annonse (Klikk på bildet for info)

Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!