FjellmaratonJulekalender

Sportsmandens julekalender – magic moments 9

Kongen av Fjelleventyret

Dagens øyeblikk i Sportsmandens alternative julekalender – magic moment 9 – er fra Det Norske Fjellmaraton – eller Fjelleventyret som de også kaller seg. I begynnelsen av juni 2013 tok Gjermund Sørstad sin tredje strake seier på det tøffe helmaratonløpet over Valdresflya. Det fikk Sportsmanden til å lage følgende reportasje, med tittelen:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Kongen i Fjelleventyret

Maraton-1-Sørstad-Flya2
MAGIC MOMENT NR 9 — Kongen i Fjelleventyret i lange steg på vei over Valdresflya i juni 2013, på vei til Beitostølen for sin tredje triumf på rad. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

 

Du kan også gjenoppleve fyldig bildereprtasje fra Fjellmaraton i 2013:

Bildereportasje fra Fjelleventyret på Beito

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Gjermund Sørstad har dessverre slitt mye med skader i året som fulgte, men er nå akkurat tilbake i manesjen, tilnærmet skadefri og forhåpentligvis på vei mot gamle høyder og nye eventyr.


«Magic Moments» – Bakgrunn:

Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

– – – – – –

Vil du støtte Sportsmanden?

Sportsmanden driver sin virksomhet på idealistisk og ulønnet basis. Uten noen form for offentlig støtte, er vi helt avhengig av andre inntekter for å kunne drive virksomheten med ønsket omfang og kvalitet – og ikke minst til å videreutvikle Sportsmanden!

Hvis du vil gi et bidrag til hjelp og støtte i dette arbeidet, så setter vi umåtelig stor pris på det! Det kan enkelt gjøres via den sikre betalingsløsningen Pay Pal som du kommer til ved å klikke på donasjonsknappen nedenfor. Har du ikke Pay Pal-konto, kan det raskt og enkelt opprettes ved et par tastetrykk, helt kostnadsfritt. Alle bidrag monner.
Og alle som bidrar vil være med i trekningen av månedlige premier!

Tusen takk for at du leser og følger Sportsmanden!

[sdonations]1[/sdonations]

 

 

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -