Carl Fredrik HagenFollotrimmenJulekalender

Sportsmandens julekalender – magic moments 8

Populære Follotrimmen med bløtkakefest i Drøbak!

Dagens øyeblikk i Sportsmandens alternative julekalender – magic moment 8 – er fra jubileumsløpet til Follotrimmen, som fylte 30 år denne dagen i mai 2013! Det ble markert med bløtkake til alle løperne etterpå! Selve løpet ble vunnet av syklist Carl Fredrik Hagen, som for øvrig dukket opp på «idrettsarenaen» første gang som 16-åring nettopp i Follotrimmen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Starten-2
MAGIC MOMENT fra mai 2013: Carl Fredrik Hagen startet karrieren som løper, og viste i mai 2013 at han ikke har glemt gamle kunster da han vant jubileumsløpet i Drøbak. (Foto: Trond T. Hansen / Sportsmanden)

Allsidige Carl Fredrik er for øvrig en av Sportsmandens bloggere, og til neste år skal terrengsyklisten prøve seg som landeveissyklist i Thor Hushovds lag Team Sparebanken Sør.

Jubileumsfesten for Follotrimmen kan gjenoppleves her: 

Follotrimmen feirer 30-årsdag!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Hagen og Aarstad raskest i jubileumsløpet

 

jubileumskake
MAGIC MOMENT nr 8: – Den populære Follotrimmen har bursdag og i morgendagens løp i Drøbak skal 30-års jubilanten feires med bløtkake, skrev vi dagen før løpet. Og bursdagsfest ble det!

 

På Sportsmanden kan du for øvrig se hele 32 reportasjer fra Follotrimmen de siste to årene, samlet i egen kategori Follotrimmen!

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -