FollotrimmenLøping

Follotrimmen feirer 30-årsdag!

Den populære Follotrimmen har bursdag og i morgendagens løp i Drøbak skal 30-års jubilanten feires med bløtkake! Det er bare for gamle og nye Follotrimmere å møte opp!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– Hjelp oss å feire at vi har eksistert i 30 år. Det blir markert på Follotrimmen i Drøbak torsdag 30. mai, på Folllo Museum og i Seierstenmarka. Start trimmere fra kl 17.00 og løpere kl 18.30. Nye påmeldinger og henting av startnummer fra kl 17.00. Vel møtt til å feire bursdagen vår! skriver Berit Kristiansen på Follotrimmen sin Facebookside.

Berit Kristiansen ønsker alle sammen velkommen til bursdagsfest i morgen.
Berit Kristiansen ønsker alle sammen velkommen til bursdagsfest i morgen.

Det ser også ut til at værgudene er på parti med jubilanten, for Yr melder om 21 grader og lettskyet kl 18. Kanskje sola titter frem også, etter regnvær på formiddagen, så løypen er ganske bløt.

– I kveld ble løypa merket, det er en del våte partier, noen steder går det alternative stier ved siden av. Vi håper på solskinn i morgen, så om man blir litt våt på beina, så blir man fort tørr. På grunn av fellesstart, kan vi ikke løpe rundt Skansen, derfor blir løypa nå 6 km. Det blir jubileumskake til alle etter målpassering. Vel møtt!, skriver Arvid Tomasgård fra løpsarrangøren Frogn Kommune.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Pål Onsrud fra Gjøvik på vei til en overraskende seier i sin debut i Follotrimmen i fjorårets løp i Drøbak. Dukker han opp for å forsvare seieren? Foto: Trond T. Hanen
Pål Onsrud fra Gjøvik på vei til en overraskende seier i sin debut i Follotrimmen i fjorårets løp i Drøbak. Dukker han opp for å forsvare seieren?
Foto: Trond T. Hanen

I fjor var det overraskende debutanten Pål Onsrud som stakk av med seieren i Drøbak. Han har så vidt vi vet ikke deltatt siden, men kanskje dukker han opp igjen som troll av eske i morgen? Jan Billy Aas vant «gjørmeløpet» i Hebekk forrige uke, mens Geir Simonsen seiret i de to første løpene i år. I morgen er han nok svært lysten på å vise seg frem på hjemmebane. Om Simonsen holdt litt igjen i Skaubygdaløpet på søndag skal være usagt, men der fikk han i hvert fall overraskende stort stryk av en annen veteran, Harald Ringen, som trolig også stiller i Drøbak.

Men Sportsmanden har ingen av disse som favoritt i morgen. Det blir nemlig Carl Fredrik Hagen, som gjør et spennende «come-back» i Follotrimmen som oppkjøring til helgens NM i duathlon i Oppegård. Der for øvrig en annen «gammel» kjenning og tidligere vinner av Follotrimmen, Arne Post, trolig blir hardeste konkurrent.

Rulleski-Follotrimmen-Hebekk-2011
Dette bildet er fra forrige gang Carl Fredrik Hagen løp Follotrimmen, på Hebekk for to år siden. Da ankom han på rulleski, vant løpet, og gikk deretter hjem igjen til Tårnåsen på rulleskiene. I morgen blir det et lignende stunt, bare at rulleskiene byttes ut med sykkel tur/retur Drøbak, som oppkjøring til søndagens NM i duathlon. Foto: Frode Monsen

Sportsmanden kommer tilbake med rapport både fra Follotrimmen og NM i duathlon.

Alle reportasjer fra Follotrimmen er nå samlet og vil være lett tilgjengelig i egen kategori Follotrimmen i høyre kolonne, eller via denne linken.

Vel møtt til 30-års fest i morgen!

 

sportsmanden.no
 
 
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Follotrimmen feirer 30-årsdag!

Kommentarfeltet er stengt