LøpingStor-Oslo

Ulsrudvannet Rundt, flott gratistilbud i Østmarka

Det er mange muligheter til å være med på diverse løpskaruseller om dagen. En av de litt mer ukjente, men desto flottere, er Ulsrudvannet Rundt. Dette er en gratis terrengkarusell som arrangeres av Bøler IF. Runden på ca 3 km går for det meste på sti og arrangeres 8 torsdager i løpet av sommeren. Første løp gikk forrige uke, mens neste mulighet til å delta er i morgen, torsdag 30.mai kl 18.00.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

På hjemmesiden til Bøler IF finner du all info du trenger om Ulsrudvannet Rundt.

Løypekart for Ulsrudvannet Rundt
Løypekart for Ulsrudvannet Rundt

Vi har fått denne rapporten fra Arvid Mathiesen etter første løp:

Ulsrudvannet Rundt – løp 1
Så var det igjen klart for Ulsrudvannet Rundt. En treningskarusell i vårt nærmiljø til Østmarka, med start og mål på grusveien mellom Haraløkka og Østmarksetra. Løpet som er åpent for alle, er i tillegg også gratis.  

Jeg var tidlig ute med å hente startnummer og så straks at det her ville komme til å bli mange startende i dag, kanskje ble det også deltakerrekord?

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Det ble i god tid før start informert om at det var et stort antall deltakere (ny rekord 98 stk), og at det ville bli start i 2 puljer. kl 18.00 for herrer og kl 18.05 for damer.

Klokken nærmet seg start og jeg stilte meg opp litt bak i feltet. Ønsket gamle kjente lykke til og god tur. Været var nå ok, og det så faktisk ut som at YR skulle få rett da det var spådd opphold med gløtt av sol fra kl 18.

Starten går for siste løp i fjor, fotografert av Per Inge Østmoen og lånt fra hjemmesiden til Bøler IF.
Starten går for siste løp i fjor, fotografert av Per Inge Østmoen og lånt fra hjemmesiden til Bøler IF.

Mine ambisjoner for Ulsrudvannet Rundt er å komme under 15 minutter (pers 15.13), men med dagens forhold ville dette bli vanskelig og det gjaldt å komme seg rundt uten uhell av noen slag. Klokken 18 gikk starten og vi satte avsted. Leif Trøhaugen var raskt ute og tidlig i front, noe han også var helt til mål. Jeg ble som vanlig hengende noe etter fra start, men fant en bra rytme og tok noen igjen da vi begynte på bakken opp røysa.

Det var stort strekk i feltet og jeg fikk heng på to yngre løpere. Vi holdt følge lenge og tempoet varierte på den måten at når disse to slakket noe av, så ville jeg forbi, men da svarte de ved å øke farten igjen…og slik holdt vi på til den ene av disse to brått begynte å gå. Jeg og han andre (Vetle) fortsatte slik et stykke og da stien delte seg ca 200-300 meter før mål, så jeg mitt snitt til å passere. Jeg fikk en luke og denne holdt jeg inn til mål. Synes jeg hadde en god avslutning der jeg også passerte Jon Harald rett før mål. Tross stedvis vanskelige forhold med sleipe steiner og gjørme, var jeg fornøyd med eget løp på tiden 15.47.

Leif Trøhaugen – Bøler IF Friidrett, ble vinner av løpet på tiden 10.27, mens Ina Høie -Bøler IF Friidrett, var raskeste dame/jente på tiden 12.32.

Se link for resultater m.m:

http://www.bif-friidrett.no/index.php/news/634/58/Rekorddeltagelse-i-arets-forste-Ulsrudvann-rundt

Video finner du her: http://www.youtube.com/watch?v=yeLyKI_7nHk

 

Artikkelforfatter Arvid Mathisen, her avbildet etter Sentrumsløpet i år, gir en varm anbefaling av Ulsrudvannet Rundt.
Artikkelforfatter Arvid Mathisen, her avbildet etter Sentrumsløpet i år, gir en varm anbefaling av Ulsrudvannet Rundt.

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Ulsrudvannet Rundt, flott gratistilbud i Østmarka

Kommentarfeltet er stengt