LøpingStor-Oslo

Ulsrudvannet Rundt i 100

Ulsrudvannet Rundt jubilerte med sitt 100.løp forrige torsdag, siden løpet ble gjenopptatt i 1994. Om det var reportasjen på Sportsmanden forrige uke, Ulsrudvannet Rundt, flott gratistilbud i Østmarka som gjorde utslaget, er vel tvilsomt, men faktum er at det ble klar deltakerekord også. For mens 98 løp det 99.løpet, var det hele 128 løpere som fullførte jubileumsløpet, for øvrig helt jevnt fordelt mellom kjønnene.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Ny sjanse allerede i dag, torsdag 6.juni, kl 18, mens det siste løpet før sommerferien går om 14 dager, 20.juni.

Her er en liten rapport fra jubiuleumsløpet fra Arvid Mathiesen:

UVR-2013-2 - 1-Per-Inge-ØstmoenFra starten i UVR, 2 løp. Foto: Per Inge Østmoen

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -


30 mai – Ulsrudvannet Rundt – løp 2.

Med nok en ny deltakerrekord (131 som startet), passet det jo bra at det også var et jubileum, siden dette var løp nr 100. Gratulerer til Bøler IF for UVR!

Siden jeg fremdeles var mør i bena etter gårsdagens langtur på 37,5 km ble det derfor så som så med oppvarming. Hilste på Ingrid som skulle debutere i UVR og ønsket henne lykke til.

Klokken 18 gikk starten for første pulje og atter ble jeg hengende etter fra start, men bedre ettersom vi passerte P-plassen ved Østmarksetra. Overraskende hadde jeg Hermann bak meg, men han tok det også svært så rolig for dagen. Jeg kjente det i beina og tenkte at det i dag var best å holde en jamn fart. Fikk et bra heng på noen der foran. Slutten på løpet, dvs de siste ca 400-500 meter, liker jeg godt og her synes jeg at det gikk nokså bra. Spurtet i mål som best jeg kunne og med 15.31 var jeg fornøyd.

UVR-2013-2_2-Per-Inge-Østmoen
Arvid Mathiesen spurter mot mål i UVR, 2. løp
Foto: Per Inge Østmoen

Jeg takket for meg, og avsluttet med en runde i Blindløypa.


Resultater og resultatdatabase UVR


Se video http://www.youtube.com/watch?v=RUbvYz4r7B0.

Mange flere bilder på Bøler sine hjemmesider her.

 

sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -