JulekalenderUltraløp

Spartathlon – 246 km blodslit fra innsiden

Sportsmandens julekalender – magic moments 17 –

Spartathlon-2013_10
GRESK GUD? Det ser nesten sånn ut med disse omgivelsene. 60 år unge Lars Christen Dørum fra Ski har akkurat fullført Spartathlon for tredje gang høsten 2013. Magisk!

Dagens «luke» i vår julekalender med magiske øyeblikk fra Sportsmanden sine første 24 måneder, er fra et legendarisk løp som det er få forunt å få delta i. Bli med på innsiden av det 246 kilometer lange Spartathlon, beskrevet av en som har løpt det flere ganger. Lars Dørum er evighetsmaskinen som bare blir bedre og bedre jo eldre han blir. Han er en av dem som vi også kunne omtalt i forrige «luke» om drømmen om sub 3 timer på maraton, da han selv klarte denne drømmegrensen i en alder av 57 år og på sitt 50.forsøk!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Men prestasjonene hans fra det nesten seks ganger lengre Spartathlon, er enda mer utrolig!
Les om hans egen rapport fra fjorårets løp her: Spartathlon – 246 km blodslit fra innsiden

Spartathlon-2013_9
MAGIC MOMENT! Det må utvilsomt være en fantastisk følelse når man har fullført et av verdens mest prestisjefulle og sagnomsuste ultraløp. Lars Dørum var en av tre nordmenn som fullførte Spartatlon i 2013. (Bilder: Wenche Dørum)

 

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

sportsmanden.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -