Magisk i Romjulsrennet på Sjusjøen

Sportsmandens julekalender – magic moments 18 –

Det var skikkelig stemningsfullt under Romjulsrennet på Sjusjøen i fjor. Her et par magiske øyeblikk i luke 18 i Sportsmandens alternative julekalender.

Og for de som har lyst å prøve seg i denne relativt lette traséen over 23 kilometer med start og mål på Sjusjøen langrennsstadion, så går årets løp 30. desember. Du kan melde deg på her.

Annonse (Klikk på bildet for info)
Romjulsrennet2013_IMG_4864
MAGISK PÅ SJUSJØEN: Dette er kvinnetrioen som tok de tre første plassene, på vei inn i solnedgangen. Katja Visnar i grønn drakt vant, mens Maiken Caspersen Falla, som senere på vinteren ble olympisk sprintmester, ble nummer to og Tuva Toftdahl Staver tok tredjeplassen.
Romjulsrennet2013-Rolf-Bakken-IMG_4923
LANGRENNSENTUSIAST: Rolf Bakken får representere mosjonistene i dette rennet som rommer både elite og bredde. I referatet kan du se en liten stilstudie av Bakken. (Bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.n0)

Flere magiske øyeblikk – nærmere bestemt 45 bilder fra Romjulsrennet – kan sees i linken.

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!