JulekalenderLangrenn

Magisk i Romjulsrennet på Sjusjøen

Sportsmandens julekalender – magic moments 18 –

Det var skikkelig stemningsfullt under Romjulsrennet på Sjusjøen i fjor. Her et par magiske øyeblikk i luke 18 i Sportsmandens alternative julekalender.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Og for de som har lyst å prøve seg i denne relativt lette traséen over 23 kilometer med start og mål på Sjusjøen langrennsstadion, så går årets løp 30. desember. Du kan melde deg på her.

Romjulsrennet2013_IMG_4864
MAGISK PÅ SJUSJØEN: Dette er kvinnetrioen som tok de tre første plassene, på vei inn i solnedgangen. Katja Visnar i grønn drakt vant, mens Maiken Caspersen Falla, som senere på vinteren ble olympisk sprintmester, ble nummer to og Tuva Toftdahl Staver tok tredjeplassen.
Romjulsrennet2013-Rolf-Bakken-IMG_4923
LANGRENNSENTUSIAST: Rolf Bakken får representere mosjonistene i dette rennet som rommer både elite og bredde. I referatet kan du se en liten stilstudie av Bakken. (Bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.n0)

Flere magiske øyeblikk – nærmere bestemt 45 bilder fra Romjulsrennet – kan sees i linken.

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -