JulekalenderLangrenn

Sportsmandens julekalender – luke 23

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
12783468_1573380762988006_1644259186_n
@arnepost:
Stas å få være en liten brikke i spillet om å vinne Vasaloppet. Kontrollering i front, spurtpris og tigerjakt stod på menyen. Herlig at @johnkristiand dro det i land. #unitedbakeries #isklar #supersport #alikaffe #meny #sportsmanden #bendit #langrenn #fischer #kjelsåslangrenn ? #skiclassics

Luke 23: @arnepost – supermosjonisten

Om vinteren lar vente på seg i lavlandet i store deler av landet, så er langrennssesongen for lengst i gang. På Lille julaften passer det vel derfor godt med et langrennsbilde, som her fra klassikeren Vasaloppet i vinter. Arne er også flink til å tagge #sportsmanden på bildene han legger ut på sin instagramkonto @arnepost, der han bare presenterer seg slik:

Tilbakeblikket

Flere år etter at Arne kjempet om medalje i NM på ski og var verdens beste vintertriatlet, hevder supermosjonisten seg fortsatt med bravur år etter år både i lokale langrenn og som en del av det sterke Team United Bakeries, som vant mye i Ski Classics i fjor.

Sist vinter vant også Arne Post den prestisjefulle og tradisjonsrike Holmenkollmarsjen overlegent, og det for fjerde gang!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Arne Post vant Holmenkollmarsjen igjen. Supermosjonisten og klassiskeksperten med sin fjerde seier

I VesterGyllen gikk han også helt til topps, mens det ble andreplasser i Stenfjellrunden, Budorrennet og Sørkedalsrennet, for å nevne noe.

Allsidige Post kom også på pallen med en sterk 3.plass i motbakkeløpet Oslos Bratteste og 4.plass i Grefsenkollen Opp, i tillegg til at fjorårets vinner av Birkebeinertrippelen også heder seg godt på sykkelsetet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene  #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -