JulekalenderLøping

Sportsmandens julekalender – luke 22

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
12446119_571108549705593_575004798_n
@sebconrad:
Kan ikke så mye spansk enda, så prøver heller å bruke et tydelig kroppsspråk for å kommunisere med spanjolene. #glede??? #idrettsgleden #runnersofnorway #sportsmanden #kondisno #påveimotstorformen #Kommunikasjon #kroppsspråk

Luke 22:  @sebconrad

På bittelille juaften viser vi ekte idrettsglede, og mannen som «brisker seg» i luke 22 er Sebastian Conrad Håkansson. Her har han levert et sterkt løp i Spania tidligere i år, der han nå bor. Håkansson presenterer seg kort og godt slik på instagramkontoen @sebconrad:

  • Norwegian living in Spain??Running ?OCR ?physiotherapy ?idrettsgleden

Tilbakeblikket

Sebastian Conrad Håkansson ble for alvor kjent for det norske løpsmiljøet og publikummet da han overraskende ble nummer 2 i Oslo Maraton i fjor, kun slått av etiopieren Taye Babeker Tirfea som var invitert av arrangøren for å kaste glans over arrangementet. Og ikke nok med at Håkansson også perset og for første gang løp under 2.30 på maraton, han fortsatte med å løpe halvmaraton og 10 for Grete senere på dagen og ble vinner av tidenes første Oslotrippelen!

Maratonløpet gikk direkte på norsk tv, der de drevne kommentatorene Jann Post og Jack Waitz var meget overrasket over at Håkansson både var på vei mot en sterk andreplass som beste nordmann på den innledende maratondistansen, og ikke minst at han skulle fortsette med to løp til!

– For meg så er det et mysterium, hvis han nå (…) skal løpe videre på disse distansene, det høres nesten umenneskelig ut, så jeg vet ikke hva han tenker, jeg, sa Jack Waitz undrende direkte på NRK TV, da Håkansson var i ferd med å løpe jublende mot mål til andreplass på maraton.

Men Sebastian Conrad Håkansson visste hva han gjorde. Hans egne kommentarer til Sportsmanden og reportasjen vår kan du gjenoppleve i dagens tilbakeblikk:

Vinneren sjokkerte Waitz i Oslotrippelen 

PS: Håkansson stilte til start i Oslotrippelen i år også og ble da kun slått av Kenneth Smeby, mens han bl.a. slo Norges beste ultraløper på distanser fra 100km til 24-timersløp, Bjørn Tore Kronen Taranger.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene  #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -