JulekalenderTeam SportsmandenTrening

Sportsmandens julekalender – luke 21

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
13737025_221778811551149_1968987631_n
@milkshake78:
Bursdagsintervall 6x1000m til ære for Henning «Storløperen» Mortensen i dag. Etter taler, sang og løping ble det litago, jordbær og sjokolade. Morsom og sporty bursdagsfest! 🙂 #teamfønix #ektetreningsglede #bursdag #litago #jordbær #rbsol #rosa #sportsmanden #teamsportsmanden #jubilant #godkar #jovial #løpeglede #vghelg #lørdagsfølelsen #ringsaker #brumunddal

Luke 21: @milkhake78 og @mortensenhenning

På årets korteste dag da solen snur, slår vi til med en «dobbeltluke»! Mannen som ligger på tartandekket er Henning Mortensen, ivrig og fremgansrik løper og fin «ambassadør» for Team Sportsmanden i Brumunddal og Mjøstraktene. På bursdagen sin i sommer ble han gjort stas på av denne spreke gjengen, anført av Arild Dahl og Ida Gjermundshaug Pedersen.

Arild Dahl, mannen bak instagramkontoen @milkshake78, skrev følgende til bildet:

– Bursdagsintervall 6x1000m til ære for Henning «Storløperen» Mortensen i dag. Etter taler, sang og løping ble det litago, jordbær og sjokolade. Morsom og sporty bursdagsfest!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Henning Mortensen har selv repostet bildet på sin egen instagramkonto @mortensenhenning og supplert med følgende tekst:

6×1000 m bursdagsintervaller på Sveum. Takk til iniativtakerne @idagpedersen og spesielt @milkshake78 for tale, sang, bananer, litago, sjokolade og jordbær! Og takk til alle som ville være med??? Morsom og sporty bursdagsfeiring på 4.(!) dagen?
 

Tilbakeblikket

Henning Mortensen er opprinnelig fra Askim, men har bosatt seg i Brumunddal og deltar i mange løp i østlandsområdet. I mai ble BDO-mila arrangert på Hamar med et svært så stjernespekket felt med både løpere og langrennsløpere i Norgeseliten. Henning gjorde sine saker meget bra og var kun noen små sekunder bak langrennsstjernen Sjur Røthe i mål, og langt foran vinneren av kvinnenes løp, ingen ringere enn Ingvild Flugstad Østberg. Flere løpere fra Team Sportsmanden hevdet seg svært godt i løpet, som du kan lese mer om i dagens tilbakeblikk:

Stjernespekket i BDO-mila på Hamar – Tjalve, langrennsløpere og Team Sportsmanden markerte seg da BDO-mila kom til Mjøsbyen

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene  #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -