LøpingRomerikeStomperudkarusellenTrening

Stomperudløpet nytt og spennende tilbud

Nytt skogsløp på 16,5 km på Sørum 23.september     

«Sørum Idrettslag drar i gang (etter et vellykket testløp 2016) et nytt løp. Dette er et godt gammeldags skogløp. Det er to distanser å velge i. Det er en skogsløype på 16,5 km og et kortere alternativ på 6 km.»

Dette står å lese i innbydelsen til Stomperudløpet (se info og hele innbydelsen lenger nede.)

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Det er Sørum Idrettslag med den gamle storløperen Øivind Dahl (bildet) som er primus motor og initativtaker til det nye løpet, med utgangspunkt i den tradisjonsrike Stomperudkarusellen, som i år arrangeres for 37. gang.

Bli med på løpshelg i Skåbu og få Stomperudløpet på kjøpet!

Sportsmanden arrangerer løps-weekend til Jotunheimens forgård helgen etterpå, fredag 29.september til søndag 1.oktober. Melder du deg på Sportsmandens tur til Skåbu innen 15.september, spanderer vi startkontingenten din i Stomperudløpet! Da kan du ta Stomperudløpet som en perfekt oppkjøring til hel- eller halvmaraton i Skåbu helgen etterpå!
Skriv i såfall «ønsker start i Stomperudløpet» under «Eventuell beskjed» i påmeldingsskjemaet til løpshelgen (link nedenfor) eller send mail til post@sportsmanden.no.

Av programmet for løpshelgen inngår opphold på helt nytt fjellhotell som åpner dørene første gang for Sportsmandens gjester, foredrag om fjelløping av den ferske vinneren av Hardangervidda Maraton og dobbeltvinner av ekstremløpene Xreid Norway (Fjordruta og Senja) Gjermund Nordskar og after-run med middag, der det serveres biff m/stekte grønnsaker, bakt potet m/kryddersmør og stedets beste biffsaus, samt levende musikk med Rita & Ståle.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Hele helgeoppholdet, inkludert startplass i Skåbu Fjellmaraton og nå altså også Stomperudløpet på kjøpet for de som melder seg på innen 15.september – får du for kun fra kr 2.000.

Les mer om Sportsmandens løpshelg i Jotunheimens forgård her.

Innbydelse til løps-weekend i Skåbu (pdf) 

Meld deg på!

Vakre omgivelser i Skåbu. FOTO: Anne Mari Lo

Kart og info om Stomperudløpet

 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -