HalvmaratonMaratonSkåbu FjellmaratonSportsmanden Sportsreiser

Sportsmanden inviterer til løpshelg i Jotunheimens forgård

Bli med på tidenes første Skåbu Fjellmaraton og bo på det splitter nye og flotte Skåbu Fjellhotell

Helgen 29.september til 1.oktober kan du bli med Sportsmanden til vakre Skåbu, bo i et helt nytt og flott fjellhotell og delta i Skåbu Fjellmaraton ved inngangen til Jotunheimen!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Bli med på en høsthelg i vakre omgivelser i Skåbu. FOTO: Anne Mari Lo

Sportsmanden kan nå, i samarbeid med Skåbu Fjellmaraton og Skåbu Fjellhotell, tilby en weekend litt utenom det vanlige. Som de aller første gjestene vil deltakerne bo på det splitter nye Skåbu Fjellhotell, på rom av meget høy standard. Og lørdag 30.september går starten i Skåbu Fjellmaraton like utenfor hotelldøren.

Skåbu Fjellmaraton ble arrangert første gang i fjor, men da var halvmaraton den lengste distansen. I år går tidenes første helmaraton i Skåbu, og den blir enda mer spektakulær enn halvmaratonløpet. Maratonløypen går på sti og i terrenget i Jotunheimens forgård, i praktfult landskap, samt på grusvei og litt på asfalt i starten og på slutten av løpet.

Fra enden av vannet Olstappen tatt under fjorårets løp. FOTO: Frode Monsen

Du kan også velge det vakre halvmaratonløpet rundt innsjøen Olstappen, som altså ble arrangert for første gang i fjor. Og er dette også for langt, kan du velge mosjonsløpet på 7,5km. Vil man ta med seg hele familien, så arrangeres det også et eget barneløp.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Se flere bilder fra halvmaratonløypen og les reportasje fra debuten til Skåbu Fjellmaraton her. 

Mens halvmaratonløypen går rundt vannet Olstappen på bildet, går maratonløypen også lenger inn i fjellheimen. FOTO: Anne Mari Lo

After-run med foredrag av den doble Xreid-vinneren Gjermund Nordskar

På kvelden blir det after-run med mat og underholdning, samt et foredrag om fjelløping av en som vet mer enn de fleste om hva det innebærer; Gjermund Nordskar, årets vinner av Birken Fjellmaraton, to ganger vinner av ekstremløpene Salomon Xreid og fersk vinner av Hardangervidda Maraton! Nordskar skal også selv løpe maratondistansen i Skåbu Fjellmaraton.

Dette inngår i pakketilbudet

Blir du med på vår løps-weekend, får du to netter på nytt fjellhotell av høy standard, kveldsmat fredag, frokost lørdag og søndag, samt after-run med mat, underholdning og altså et lite foredrag på kvelden for kun kroner 2.200*. Da er også startkontingenten inkludert! Og er du medlem av Team Sportsmanden får du 200 kroner i rabatt og betaler kun kroner 2.000* for hele oppholdet.

Så hvorfor ikke sette av den siste helgen i september og unn deg en helg litt utenom det vanlige.

Presisering: «Den enkle serveringen» som vi annonserte i innbydelsen, blir biff m/stekte grønnsaker, bakt potet m/kryddersmør og stedets beste biffsaus!
Og bandet Rita & Ståle vil sørge for levende musikk!

NYHET! Melder du deg på vår løps-weekend innen 15.september, spanderer vi også startplassen i det nye skogsløpet Stomperudløpet, for de som har lyst og anledning til å ta dette som en perfekt oppkjøring til Fjellmaraton helgen etter. Les mer om det HER. 

*) Pris kr 2.000/2.200 er per person i dobbeltrom. Tillegg kroner 300 per natt for enkeltrom.

Innbydelse til løps-weekend i Skåbu (pdf) 

Meld deg på!

En del av løypen går på fjellsti. FOTO: Anne Mari Lo
Vakre omgivelser fra løypen. FOTO: Frode Monsen
Her finner du Skåbu – omtrent midt i Norge.

Mer info om Skåbu Fjellmaraton på hjemmesiden HER.

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -