HalvmaratonHelse og treningMaratonSportsmanden Sportsreiser

Vi lanserer Sportsmanden Sportsreiser!

NYTT TILBUD! – Sportsmanden Sportsreiser –

Sportsmanden Sportsreiser vil arrangere enkelte reiser til utvalgte internasjonale løp – fortrinnsvis maraton og halvmaraton i inn- og utland. Vi tar sikte på både å samarbeide med reisearrangører som har god erfaring med denne typen turer, men tar også sikte på å arrangere treningsleire og noen løpsturer i egen regi. Først ut er:

Løps-helg i Jotunheimens forgård!

Sportsmanden Sportsreiser vil sammen med Skåbu Fjellmaraton og Skåbu Fjellhotell arrangere løps-weekend til Skåbu i helgen 29.september – 1.oktober, der du kan bo i et helt nytt fjellhotell og løpe den helt nye maratontraseen til Skåbu Fjellmaraton i Jotunheimens forgård!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Les presentasjon av opplegget her

 

Mens halvmaratonløypene går rundt vannet Olstappen på bildet, går maratonløypen også lenger inn i fjellheimen. Foto: Anne Mari Lo

Mer INFO HER.

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -