Olger Pedersen herjer i Møre og Romsdal

Tre strake seire i Vinterkarusellene på Hareid og i Ålesund

Olger Pedersen er i storform om dagen. (Foto: @olgerpb)
Olger Pedersen er i storform om dagen.
(Foto: @olgerpb)

Grimstadvannet Rundt er et 7,8 km langt løp i en vinterkarusell over fire løp som arrangeres av Hareid IL. Første løp 6.november gikk i nesten sommerlige forhold med 12 grader, mens det var adskillig verre føre under det andre løpet. Begge gangene gikk Olger Pedersen fra Hasundgot til topps.

Mellom disse to løpene vant Pedersen også 10 km i det første løpet i Ålesund vinterkarusell på 37.02.

Annonse (Klikk på bildet for info)

– Det var fin temperatur å springe i. Dersom eg får det til, vil eg prøve å få med meg alle fire løpa i vinterkarusellen, fortalte Olger Pedersen til Vikebladet.no etter det første løpet i Grimstadvannet rundt, som gikk unna på 27,51.

Pedersen gikk hardt ut og skaffet seg raskt en luke til de andre deltakerne, og i mål var han et halvt minutt foran Are Uran fra Averøy-klubben IL Havørn, som tok andreplassen.

Etter at Pedersen forsvarte seieren i det andre løpet i Grimstadvannet rundt, kommenterte han følgende til Sportsmanden:

– Vinnertiden ble bare beskjedne 28.42. Været sørget for vanskelige forhold, men gøy var det!

Annonse (Klikk på bildet for info)
12328347_860530124063790_223784234_n(1)
Vinneren selv la ut dette bildet på instagram med følgende tekst: «Klær ble våte, kropper ble kalde, men jaggu ble det seier i gårsdagens Grimstadvatnet rundt (i relativt ufint drygolinvær). Synne kan ta seg en bolle. #sportsmanden #runnersofnorway #adiosboost #synne #drygolin Foto: @kondisno»

Vi teller ned til julaften med «dagens bilde», sendt inn av leserne selv på instagram eller på annet vis.

Vil du også ha instagram-bildet ditt publisert på Sportsmanden.no, så vises det i høyre marg her på sidene hvis du husker å merke det med #sportsmanden – eller alternativt kan du nå også merke det med #teamsportsmanden

 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!