Sportsmandens julekalender – luke 15

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

14704974_261760440893220_7276621983310151680_n
@turogtrening: Fullført Lørenskog halvm 21,1 km for #teamsportsmanden #turogtrening #running #runforfun #race #treningsglede #trening #treningerbestute #mosjon #løpetur #løp #lørenskog #visitoslo #nrkhøst

 

Luke 15: Turogtrening

Både bak luke 15, bak bloggen Turogtrening og bak instagramkontoen @turogtrening, skjuler seg denne blide karen. Arvid Mathiesen fra Bøler i Oslo er også en av de ivrigste mosjonistene i Team Sportsmanden og han legger ut mange bilder både på instagram og på bloggen sin.

På Turogtrening får du også mange fine turtips med særlig fokus på Oslo-området og Østmarka, ledsaget og pakket inn av mange flotte bilder.

Tilbakeblikket:

Dagens tilbakeblikk går ikke lenger enn til sist helg, til Team Sportsmanden ettårs jubileumstur, som ble arrangert både på Østlandet og på Vestlandet. Arvid deltok selvsagt fra Sofiemyr og han har nå blogget om turen på Turogtrening:

Annonse (Klikk på bildet for info)

Jubileumstur med Team Sportsmanden

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!