InternasjonaltJulekalenderUltraløp

Sportsmandens julekalender – luke 14

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
14624243_598673273668634_4245131441844781056_n
@trondlia: International Mountain Day, 11 dec ⛰ The photo from #matterhornultraks 2016?#instarun #suunto #suuntorun #stravarun #instarunners #runnersofinstagram #runnersofnorway #internationalmountainday #sportsmanden #utno #runners ?: photosport.com

Luke 14: @trondlia og Matterhorn Ultraks

Trond Arne Liavik er mannen bak instagramkontoen @trondlia. I luke 14 i julekalenderen har vi plukket ut dette bildet fra fjellultraløpet Matterhorn Ultraks, et 48km langt løp i spektakulære omgivelser i områdene ved mektige Matterhorn.

– Dette var årets råeste løpe-opplevelse!! skrev Liavik også.

Tilbakeblikket:

Noen nøyer seg ikke «bare» med å løpe rundt Matterhorn, men løper opp og ned på dette ville fjellet. Og en mann skiller seg ut. Kilian Jornet er en levende legende som nå har bosatt seg i Romsdalen i Norge og fått stor spalteplass både i Dagens Nærlingsliv(!) og i Sportsrevyen. Sportsmanden la ut denne lille reportasjen da vår fjellultrareporter støtte på Jornet himself på sitt rekordforsøk opp og ned det stupbratte fjellet for noen år siden. Hvordan det gikk kan du se i dette tilbakeblikket fra august 2013:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Makeløs løping til Matterhorn!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -