NC #3 Molde Challenge – SEIER!:)

Carl Fredrik Hagen sin blogg: Endelig! Endelig satt den! Lørdag syklet jeg årets 3. Norges-Cup-ritt i Molde, som var innlagt i Molde Challenge med et par ekstra sløyfer. Vi syklet totalt ca 76 km. Været var dårlig med 8 grader, vind og regn. Egentlig ikke noe vær jeg liker spesielt godt, men det var bare å ha varm undertrøye og nok varmeolje. Lørdag vil bli husket lenge. Veldig lenge! Før årets sesong satte jeg meg flere mål. Ett av hovedmålene var å vinne et Norges-Cup-ritt. Og på lørdag vant jeg 🙂 Den følelsen av å vinne et ritt som du har satt deg som mål å vinne i løpet av en sesong, noe du har trent for hele vinteren, lagt ned utallige timer for å klare, den følelsen er utrolig god!! 🙂

LES MER PÅ BLOGGEN.

Les også Karrierens første norgescupseier til Carl Fredrik Hagen.

Maraton terrengsykling er et slit og sølete blir man. Men både Greg Saw (t.v.) og Carl Fredrik Hagen smilte bredt etterpå. Foto: Svein Hagen
Maraton terrengsykling er et slit og sølete blir man. Men både Greg Saw (t.v.) og Carl Fredrik Hagen smilte bredt etterpå. Foto: Svein Hagen
0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)