Carl Fredrik HagenSykling

Karrierens første Norgescupseier til Carl Fr. Hagen

Den lovende terrengsyklisten Carl Fredrik Hagen fikk i dag sitt definitive gjennombrudd da han tok karrierens første NC-seier i årets tredje Norgescupritt i terreng maratonsykling i Molde, foran Henrik H. Kippernes og Greg Saw.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Seierspallen i Molde Challenge 2013: 1. Carl Fredrik Hagen, 2. Henrik Kippernes, 3. Greg Saw. Foto: Svein Hagen
Seierspallen i Molde Challenge 2013: 1. Carl Fredrik Hagen, 2. Henrik Kippernes, 3. Greg Saw.
Foto: Svein Hagen

Vinnertiden var 2.58.47 og det var hele 3 1/2 minutt ned til Henrik Hollingsæter Kippernes fra Fræna SK på andreplass. Det var litt jevnere om den siste pallplassen, der Greg Saw trakk det lengste strået med sluttiden 3.03.05, bare 8 sekunder foran Tor Halvor Bjørnstad, med vinneren av forrige NC-ritt, Lars Granberg, ytterligere 15 sekunder bak. Dermed har det vært 3 forskjellige vinnere i de 3 første NC-rittene i maratonsykling i år.

CF_nm_terrengmaraton2012
Alle gode ting var 3 for Carl Fredrik Hagen som tok karrierens første seier i et NC-ritt.
Foto: Fra NM terrengmaraton i 2012, fra hjemmesiden.

Carl Fredrik Hagen har hatt en fin progresjon etter at han i fjor bestemte seg for å satse hundre prosent på terrengsykling, på bekostning av langrenn. Han har forberedt seg godt med bl.a. tre treningssamlinger i utlandet i vinter, der han også fikk være med Edvald Boasson Hagen og Team Sky på en langtur. Og i konkurransesesongen har han vist fin fremgang, fra 6.plass i det første Norgescuprittet (Montebellorittet), til 3.plass i Neptunrittet i Svelvik. Alle gode ting var altså tre også for Hagen, som har Molde som sin lykkebane etter at han slo til med en overraskende 2.plass samme sted i fjor.

-YES!! 🙂 Min første SEIER i Norges-Cup maraton i Molde! Utrolig deilig! 🙂 skriver en jublende glad Carl Fredrik Hagen på Facebook.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden gratulerer!

Carl Fredrik, som er en av bloggerne på Sportsmanden, kommer med fyldig rapport på bloggen sin om ikke lenge.

Hildegunn Hovdenak fra Sogn CK / Team vant en tynt besatt dameklasse på 2.40.02 foran Mari Trønnes, Ottadalen SK.

Resultater

 

Maraton terrengsykling er et slit og sølete blir man. Men både Greg Saw (t.v.) og Carl Fredrik Hagen smilte bredt etterpå. Foto: Svein Hagen
Maraton terrengsykling er et slit og sølete blir man. Men både Greg Saw (t.v.) og Carl Fredrik Hagen smilte bredt etterpå. Foto: Svein Hagen

 

sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

4 thoughts on “Karrierens første Norgescupseier til Carl Fr. Hagen

Kommentarfeltet er stengt