HalvmaratonJulekalenderOslo Maraton

Sportsmandens julekalender – luke 4

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med på julekalenderen og ha fin adventstid.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
14262685_1771480186439625_1523008930_n
@spring_langt: Jippi…halvmaraton i Oslo er gjennomført. Det var varmt og slitsomt….men, nå er det bare å fokuser på nye mål. #sandneshalvmaraton om to uker, Sara skal og løpe #mosvannslopet på onsdag. #spirit_friidrett #turistforeningenstavanger #statskog #hokaoneone #trimtex #friidrett #runnersofnorway #oslomaraton #halvmaraton2016 #maratonkarusellen #newtonrunning #kondisno #sportsmanden #idrettutenalkohol #ronhillnorge #teamaarseth

Luke 4: Spring langt…

Bak luke 4 dukker mannen som må ha løps-Norges flotteste mustasje opp. Gunnar Aarseth fra Spirit Stavanger Friidrettsklubb, som har instagram-kontoen @spring_langt, er å se på mange løp både på østlandet og i hjemlige trakter. Her er Gunnar sammen med datteren Sara Aarseth Junger etter Oslo Halvmaraton i september, der han kom i mål noen små sekunder over 1.30 i klasse 55-59 år. Sara var bare noen minutter bak opphavet i mål. Strålende fornøyde begge to.

Flere spreke løpere fra Oslo Halvmaraton kan sees her. 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -