FolloHalvmaratonLøping

KM-grossisten

Steinar Lien fra Oppegård IL er en særdeles trenings- og konkurranseglad mann. Enkelte år har han vært oppe i over 50 konkurranser. På lørdag løp han Lørenskog Halvmaraton for sjette gang, som også er kretsmesterskap for Akershus for både seniorer og veteraner. Lien ble nummer to i klasse 45-49 år på 1.27.13, men da vinneren ikke representerte en klubb i Akershus, var det duket for nok en KM-tittel til Lien, det 18. i rekken.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Lørenskog-Halv-2013_Steinar-Lien_Marit_Haslie_IMG_0477_Gilberg
Steinar Lien er som vanlig offensiv fra start og drar på damevinner Marit Haslie på Lørenskog. (Foto: Runar Gilberg, fra reportasje på Kondis)

Da tar vi riktignok med både en tittel i fotball fra ungdomsårene for Urædd i Porsgrunn og et gull fra seiling, som var den idretten Lien satset på som senior, før han flyttet til Trollåsen i Oppegård. Deretter har det stort sett bare blitt løping, og lørdag løp han sitt 84. halvmaraton.

KM-gull ble det også til klubbkamerat Vidar Nilsen i klassen over. Og ”de gamle er fortsatt eldst”. For med 1.23.58 var det Nilsen som løp raskest av de to OI-guttene på Lørenskog.

Lørenskog oppvarming del 2
Steinar Lien er halvmaratoneksperten i OI. Det var imidlertid den fire år eldre maratoneksperten Vidar Nilsen (t.h) som var best av OI-gutta på Lørenskog. Wiggo Bowitz (t.v.) løp også bra. (Foto: Roar Tomter, Sportsmanden)

Les også:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Fenne og Haslie vant Lørenskog halvmaraton

Løpsrapport fra klassevinner på Lørenskog

Rapport fra de bakre rekker på Lørenskog

sportsmanden.no / Oppegård Avis

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -