Sportsmandens julekalender – magic moments 1

Sportsmandens alternative julekalender!

Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Magic moment nr 1 fra desember 2012 er av en ikke ukjent langrennsløper, som hadde en god sesongåpning det året på Beitostølen i Beitosprinten, der dette bildet er tatt. Uken etterpå vant Petter Northug jr. minitouren i Kuusamo etter å ha vært totalt utmattet og helt i kjelleren.

– Jeg var så sliten. Det var så vondt. Jeg har aldri kjempet så hardt for en seier før, sa Norhug etterpå. Det sier ikke så rent lite!

PetterNorthug_BH
DESEMBER 2012, LUKE NUMMER 1: Petter Northug jr i aksjon i Beitosprinten i 2012. Like etterpå ble det knepen seier i Mini-touren i finske Kuusamo. Bildet er tatt av Bjørn Hytjanstorp.

 

sportsmanden.no 

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!