Team SportsmandenTrening

Det trenes bra i førjulsstria

Det er viktig å ta seg tid til å trene litt selv om det går mot jul og andre gjøremål kaller. Ikke alle har rukket å starte skisesongen heller. En liten titt og oppsummering på Team Sportsmandens løpegruppe, sykkelgruppe og triatlongruppe på Strava viser likevel at det er mange som er aktive.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Løpegruppen er desidert størst med 155 medlemmer. Aller lengst i uke 50, med 162 km, løp Olger Pedersen (bildet) fra Dimna IL, klubben fra Hareid som har blitt satt på kartet av ingen ringere enn Karsten Warholm i år, foran Tom Erik Halvorsen, en av landets beste terrengultraløpere med flere seire i UltraBirken, som er vant til å tilbakelegge mange og lange kilometer. Nevnes kan også at Sebastian Conrad Håkansson – mannen som sjokkerte Jack Waitz og vant den første offisielle Oslotrippelen i 2015, tilbakela hele 2600 høydemeter i uke 50.

I sykkelgruppen er det ikke overraskende Carl Fredrik Hagen som er i en egen klasse også treningsmessig med over 500 km og 4000 høydemeter tilbakelagt i uke 50, mens Charles Granquist topper den lille triatlongruppen i antall trente timer (11t 45min) i årets tredje siste uke. Det må kanskje til for Oppegårdkaren som endelig kom gjennom det trange nåløyet og har fått klarsignal til sin første start i Norseman Xtreme Triathlon i 2018.

Her er litt mer tall for spesielt interesserte:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Hvem løp lengst og klatret mest i løpegruppen på Strava?

Carl Fredrik Hagen bikket 500km i uke 50

Charles Granquist leder an i triatlongruppen på Strava

Sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -