Det trenes bra i førjulsstria

Det er viktig å ta seg tid til å trene litt selv om det går mot jul og andre gjøremål kaller. Ikke alle har rukket å starte skisesongen heller. En liten titt og oppsummering på Team Sportsmandens løpegruppe, sykkelgruppe og triatlongruppe på Strava viser likevel at det er mange som er aktive.

Løpegruppen er desidert størst med 155 medlemmer. Aller lengst i uke 50, med 162 km, løp Olger Pedersen (bildet) fra Dimna IL, klubben fra Hareid som har blitt satt på kartet av ingen ringere enn Karsten Warholm i år, foran Tom Erik Halvorsen, en av landets beste terrengultraløpere med flere seire i UltraBirken, som er vant til å tilbakelegge mange og lange kilometer. Nevnes kan også at Sebastian Conrad Håkansson – mannen som sjokkerte Jack Waitz og vant den første offisielle Oslotrippelen i 2015, tilbakela hele 2600 høydemeter i uke 50.

Annonse (Klikk på bildet for info)

I sykkelgruppen er det ikke overraskende Carl Fredrik Hagen som er i en egen klasse også treningsmessig med over 500 km og 4000 høydemeter tilbakelagt i uke 50, mens Charles Granquist topper den lille triatlongruppen i antall trente timer (11t 45min) i årets tredje siste uke. Det må kanskje til for Oppegårdkaren som endelig kom gjennom det trange nåløyet og har fått klarsignal til sin første start i Norseman Xtreme Triathlon i 2018.

Her er litt mer tall for spesielt interesserte:

Hvem løp lengst og klatret mest i løpegruppen på Strava?

Carl Fredrik Hagen bikket 500km i uke 50

Charles Granquist leder an i triatlongruppen på Strava

Annonse (Klikk på bildet for info)

Sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!