Bjørn Tore TarangerUltraløp

Bislett 24-timers toppet en sterk sesong

Bjørn Tore Kronen Taranger ser tilbake på løpsåret 2015

Ultraløper Bjørn Tore Kronen Taranger ser her tilbake på en fantastisk sesong, med pers på alle distanser fra 5 km til 24-timersløp! Og det var sistnevnte som var prikken over i-en for «ultrakongens» hittil beste sesong, da han ble norgesmester på distansen for fjerde gang og satt ny norsk rekord med hele 257,606 km tilbakelagt på et Bislett-døgn 20.-21.november!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
12273780_10153778998847139_2022905391170448276_o
En fokusert Bjørn Tore Kronen Taranger på vei mot NM-gull og ny norsk rekord på 24-timersløp i Bislett International Indoor Endurance Festival i november.
Foto: Bjørn Hytjanstorp

Den begivenhetsrike sesongen omfattet ellers også VM i 24-timersløp i Italia, der Taranger ble beste nordmann med 29.plass, VM og NM på 100 km, flere maratonløp med ny pers på 2.39.39 fra Barcelona som høydepunktet, samt en rekke kortere løp som tas som nyttig trening på vei mot de store målene og de ekstra lange løpene.

– Men nå er det desember, jul og forberedelser til nye eventyr i året som kommer! Ønsker med hele hjertet å få takket mine sponsorer og samarbeidspartnere med den støtten de har gitt meg i år, og jeg håper og tror at vi skal nå nye mål sammen i 2016, sier Taranger, og takker særlig sin mangeårige trener, den tidligere storløperen Jan Fjærestad, for fremgangen.

Les hele sesongoppsummeringen til Bjørn Tore Taranger HER.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Bjørn Tore jubler etter pers og under 2.40 i Barcelona Marathon. (Foto: Privat)
Bjørn Tore jubler etter pers og under 2.40 i Barcelona Marathon.
Foto: Privat

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -