Racerapport fra Ironman Arizona

Med Ironman Arizona fullførte Kristin Lie sin 19. ironman-konkurranse. Og med sluttiden 9.41.04 gjorde hun nok en løp på under 10 timer, noe hun er den eneste norske dame som har klart. Likevel var hun langt fra fornøyd hverken med egen innsats eller med selve arrangementet i Arizona, der det var flere mer eller mindre dramatiske hendelser underveis.

Neida, det er ikke en sildestim, men svømmere under Ironman Arizona. (Bildet er lånt fra bloggen)
Neida, det er ikke en sildestim, men svømmere under Ironman Arizona. (Bildet er lånt fra bloggen)

– Svømmingen i Tempe Lake er en kald fornøyelse.  Det var drøyt 16*C på søndag.  De første 1700m svømte jeg helt alene i blikkstille vann.  Feltet med de andre proffjentene forsvant umiddelbart. Den siste delen av løypa var det kaotisk med svømmere som suste forbi på begge sider. Noen tok tak i anklene mine og dro meg bakover. (Det syns jeg er litt ufint etter mer enn  2 km svømming..) Skjer det ikke noen store endringer med svømmingen i løpet av vinteren, får jeg vurdere en karriere som duathlet.., skriver Kristin på bloggen sin.

Les hele racerapporten hennes her.

 

sportsmanden.no

 

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)