Flott og dramatisk under Møgster Maraton

Den 17-årige debutanten Sondre Øvre-Helland lå an til en sensasjonell seier i debuten sin på maraton i havgapet på den lille øyen Møgster. Men unggutten ga seg etter 9 av de 10 rundene, i den tro at han var i mål og hadde vunnet løpet!

– Han var overbevist om at han hadde løpt 10 runder og gikk derfor rett i dusjen, godt fornøyd med troen på at han hadde vunnet sitt første maraton… Kjedelig! Jeg synes veldig synd på Sondre som bare er 17 år og løp så sterkt og bra i 9 runder, sier Bjørn Tore Kronen Taranger, som selv ble nr 2 bak tyskeren Thomas Michaelis, som dermed fikk servert seieren på et sølvfat.

Klar til start på Møgster, en øy som er så liten at det må løpes rundt øyen 10 ganger for å oppnå en full maratondistanse, (Foto: fra Bjørn Tore sin blogg)
Klar til start på Møgster, en øy som er så liten at det må løpes rundt øyen 10 ganger for å oppnå en full maratondistanse,
(Foto: fra Bjørn Tore sin blogg)

– Hadde han (Sondre) løpt 1 runde til, ville han vunnet Møkster maraton 2013! Unggutten tar nok lærdom og kommer nok knusesterkt tilbake! fortsetter Taranger.

Les stor reportasje: Møgster Maraton – et eventyr i havgapet – på Bjørn Tore sin blogg!

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

 

sportsmanden.no

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

One thought on “Flott og dramatisk under Møgster Maraton

Kommentarfeltet er stengt