DanmarkEtape BornholmInternasjonaltLøpingSportsBloggen

Dejlige dager og etapper på Bornholm

SportsBloggen: Det er fortsatt dejlig å være norsk i Danmark. Og særlig på Bornholm, den siste uken i juli. Bornholm er en fantastisk øy, som har det meste. Og i motsetning til det danske fastland, så har denne øyen et variert landskap, der alt slettes ikke flatt. Her er også lange, hvite strender, store skogsområder, bratte bakker, klippeformasjoner og koselige landsbyer. Og sist men ikke minst, som rosinen i danskepølsen, så arrangeres denne uken hvert år Etape Bornholm!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Les hele tilbakeblikket fra årets Etape Bornholm på SportsBloggen.

Hanne-i-sivet

 

 
sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -